Horoskopa zīmes, kuras decembrī gaida skaisti mirkļi mīlestībā

Pēdējais gada mēnesis iepriecinās daudzus: dažiem veiksies naudas lietās, cits baudīs panākumus profesionālajā jomā, bet vēl kādu iepriecinās burvīgi romantiski mirkļi kopā ar mīļoto cilvēku.

Vēzis
Vēzis būs ļoti laimīgs mīlestībā, jo pats to gribēs. Vēzis spēs izkausēt pat aukstāko ledu attiecībās ar savu kaprīzo, neparedzamo, apburošo raksturu un gatavību radīt visjaukākos apstākļus mīļotajam cilvēkam. Viņu iemīlēs atkal – kā pirmo reizi.

Lauva
Lauva parādīs savas labākās īpašības: pašapziņu, šarmu, galantumu – un viņa mīļotais cilvēks kusīs kā sniegs pavasarī. Lauvas romantiskais noskaņojums un sirsnīgās rūpes paliks atmiņā vēl ilgi.

Skorpions
Ja Skorpions liks visu citu pie malas un pievērsīsies tam, kas jau sen prasa viņa uzmanību – savai privātajai dzīvei – viss būs vienkārši lieliski. Tas nāks par labu gan pašam Skorpionam, gan viņa attiecībām. Šī spēcīgā zodiaka zīme prot būt neatvairāma, kad to patiesi grib. Mīļotais cilvēks būs sajūsmā par Skorpiona kaislīgo uguņošanu.

Ūdensvīrs
Šī talantīgā un erudītā zodiaka zīme nogurs sarunu biedra meklējumos un beidzot pievērsīs uzmanību savam tuvākajam cilvēkam. Ja Ūdensvīrs no sirds ieinteresēsies par savas otrās pusītes iekšējo pasauli, viņu apburs tas, kurš jau diezgan ilgi dzīvo viņa sirdī.

Zivis
Zivīm pirmajā ziemas mēnesī var būt vēsi, tās būs atvērtas jaunām draudzībām, sapņiem, tikšanās reizēm. Vientuļām Zivīm veiksies mīlestībā, ja tās drosmīgi spers pirmo soli pretī savai laimei.

Pievienot komentāru