Horoskopa zīmes, kuras pavasarī gaida milzu veiksme. Vai esi starp tām?

Pavasaris vienmēr ir gadalaiks, kad noskaņojums uzlabojas it kā pats no sevis, pat ja dzīvē viss nenotiek tā, kā vēlamies. Astrologi dalās ar apsvērumiem, kāpēc dažās zodiaka zīmēs dzimušajiem šis pavasaris būs īpaši veiksmīgs laiks.

2020. gads būtībā ir grūti prognozējams, bet to noteikti nevar dēvēt par nelabvēlīgu. Pavasaris sākas martā, bet marta horoskops paredz jaukus notikumus šīm horoskopa zīmēm.

Vērsis
Vērsim sāksies jaunu atklājumu laiks gan mīlestības lietās un privātajā dzīvē, tā darba un karjeras lietās. Vērsis spēs ieraudzīt pasauli no jauna skatpunkta, atrast atbildes uz svarīgiem jautājumiem. Šajā laikā zvaigznes un planētas Vērsi sargās no problēmām un dāvās veiksmi un pozitīvu enerģētiku.

Pavasara beigās, maijā, kad Saule ieies Vērša zīmē, būs jākļūst viesmīlīgākam, labestīgākam un atsaucīgākam.

Zvaigznes vēlas, lai Vērsis palīdz apkārtējiem, bet nevajag baidīties, jo viss labos darbos ieguldītais laiks atgriezīsies atpakaļ dubultā.

Ja gribēsies atlicināt laiku sev un ģimenei, labāku laiku kā marts vienkārši neatrast. Pavasara sākumā jānodarbojas ar privātām lietām.

Vēzis
Vēzi gaida milzīgs radošās enerģijas pieplūdums. Viņam veiksies darbā un finanšu lietās, varēs izdarīt svarīgus pirkumus, sasniegt jaunas virsotnes biznesā.

Vēžiem, kuriem ir ģimene, būs jācenšas līdzsvarot darbu un ģimenes dzīvi.

Aprīlī un maijā gaidāma zvaigžņu un planētu enerģētikas maiņa, kas liecina, ka Vēzim varētu izdoties atrast jaunu, labāku un iepriecinošāku darbu. Bet nevajag dzīties pakaļ skaitļiem. Darbam pirmkārt jāsniedz gandarījums, lielie ienākumi sekos.

Vēzim labi beigsies arī nepatīkami notikumi, ja vien viņš spēs noticēt pats sev.

Svari
Svariem 2020. gada pavasarī biežāk jāuzticas savai intuīcijai. Par “sesto prātu” atbildīgās planētas un zvaigznes atradīsies Svariem ļoti izdevīgā pozīcijā.

Virzoties uz mērķi, Svariem jāliek lietā veselais saprāts un spriestspēja, bet tas nenozīmē, ka jāatsakās no ambīcijām. Tieši pretēji, ambīcijas un mērķtiecība būs ļoti noderīgas īpašības.

Svariem izdosies ceļojumi, braucieni, apstākļu maiņa. Parādīsies jaunas iespējas pašrealizācijai, plānu īstenošanai. Rituāli naudas plūsmas pastiprināšanai palīdzēs tikt pie lielākiem ienākumiem.

Avots: Esotericblog

Pievienot komentāru