Horoskops 2019. gadam. Kurām zodiaka zīmēm jābūt piesardzīgām?

Dzeltenās Zemes Cūkas gads būs kopumā veiksmīgs un pozitīvs. Cūka ir divpadsmitā Austrumu horoskopa zīme, kas noslēdz šo ciklu. Tāpēc gads lielā mērā veltīts rezultātu apkopošanai, veiksme atkarīga no darbošanās vairāku gadu garumā.

Tomēr dažām horoskopa zīmēm jāņem vērā brīdinoši faktori, piemēram, tā dēvētais “aptumsumu koridors” gada sākumā, lai izvairītos no nepatikšanām.

Auns (21.03 – 20.04)
Auns var gaidīt dažus sarežģījumus naudas lietās. Tāpēc atbildīgi jāizturas pret visu, kas saistīts ar lietišķo dzīvi: darbu, biznesu, darījumiem, lieliem pirkumiem un nekustamo īpašumu.

Nevajadzētu sākt ilgtermiņa projektus, veidot tālejošus plānus. Tava finansiālā veiksme un brīvība ir tepat blakus. Izmanto to, kas tev jau pieder!

Dvīņi (21.05 – 20.06)
Dvīņiem arī īpaši jāparūpējas par darījumu jomu. Naudas lietās gan nekas nedraud, bet karjera, darbs un bizness var ciest no zvaigžņu un planētu negatīvās ietekmes. Iespējami konflikti uz līdzenas vietas, strīdi, konkurences saasināšanās biznesā.

Šādas domstarpības neatsauksies uz naudas lietām, tomēr ilgtermiņa perspektīvā tie ir pietiekami nopietni šķēršļi attīstībā.

Svarīgi steidzami pārņemt kontroli pār visiem biznesa jautājumiem un nepieļaut avantūristiskas un riskantas darbības. Tad no nepatikšanām izdosies izvairīties.

Zivis (19.02 – 20.03)
Planētas nepalīdzēs privātajā dzīvē un attiecībās ar draugiem, ja tu neiemācīsies ticēt sev.

Iespējams, tev nevajag tik ļoti paļauties uz citiem, īpaši tiem, kuri jau tevi kādreiz nodevuši.

Vairāk jātic sev, jārisina problēmas patstāvīgi, varbūt jāuzsāk savs mazais bizness.

Sper pirmos soļus pretī neatkarībai un patstāvībai, un tādējādi tu izvairīsies no iespējamām problēmām, turklāt jūtami pavirzīsies uz priekšu savā attīstībā.

Pievienot komentāru