Jaungada salāti “Uguņošana”

Sastāvdaļas
Pagatavošanas laiks: 50 minūtes
Sarežģītība: vidēja
Pētersīļu zaļumi pēc garšas
1 bundžiņa konservētas kukurūzas
Puse sīpola
10 olīvas
1 burkāns
Sāls pēc garšas
1 siļķes fileja
3 olas
380 ml majonēzes
Malti melnie pipari pēc garšas

Pagatavošana
1. Novāra burkānu, bieti un kartupeļus.

2. Novāra olas verdošā ūdenī 10 minūtes.

3. Gatavos dārzeņus sarīvē uz vidējas rīves.

4. Olas sarīvē uz vidējas rīves.

5. Vienu trešdaļu burkāna atstāj rotāšanai.

6. Siļķei noņem ādu, izņem asakas, sagriež mazos gabaliņos.

7. Sīpolu sagriež kubiņos.

8. Uz liela šķīvja izklāj pārtikas plēvi. Uz tās liek bietes un no burkāna kārto 2 joslas.

9. Tad liek kartupeļu, kukurūzas joslas, apziež ar majonēzi.

10. Atsevišķi sarīvē baltumu un dzeltenumu, kārto salātos, pārziež ar majonēzi.

11. Virsū liek siļķi un sīpolus.

12. Rūpīgi ietin salātus ruletē, noņem pārtikas plēvi.

13. Rotā ar kukurūzu, granātābola sēkliņām. Sīki sagriež lociņus, liek salātos. Rotā ar gabaliņos sagrieztām olīvām.

Iesaki šo rakstu citiem!
loading...

Pievienot komentāru