Horoskops jūlijam. Šīm zodiaka zīmēm mēneša otrajā pusē jāaizstāv savas intereses


Zivis
Zivis pārāk ilgi bijušas atrautas no realitātes. Viņas ir peldējušas pa straumi, nepamanot, ka arvien vairāk attālinās no savu plānu īstenošanas.

Jūlija otrajā pusē Zivis beidzot ievēros acīmredzamo – viņas vienkārši tiek izmantotas svešu mērķu īstenošanai. Tas tik ļoti satrieks melanholiskās Zivis, ka viņas beidzot sāks rīkoties izlēmīgi un neatlaidīgi.

Galvenais – neapstāties pusceļā. Izraudzītā taktika ir slavējama un noteikti sniegs rezultātus.

Dvīņi
Dvīņi vienmēr bijuši gatavi aktīvi rosīties, bet šoreiz virziens var būt jākoriģē. Pārāk daudz to apkārtnē ir draugu un paziņu, kas pastāvīgi lūdz palīdzību.

Bet Dvīņi, kā jau viena no sabiedriskākajām zīmēm, nespēj viņiem atteikt. Toties jūlija vidū viņu pacietība būs izsmelta. Cik gan var izdabāt citu interesēm, aizmirstot par savējām? Cieti pateikt “nē” par atbildi kārtējam lūgumam – lūk, Dvīņu izaicinājums šai mēnesī.

Vienlaicīgi tas sniegs gan nožēlu, gan atvieglojumu, jo beidzot būs laiks kaut ko izdarīt savā labā.

Jaunava
Zinot par šīs zodiaka zīmes augsto atbildības sajūtu, tās pārstāvjiem bieži gadās ciest no īstas ekspluatācijas darbā. Te lūdz aizvietot, tad cita darbu uztic pabeigt.

Jaunava ir pārāk gudra un prātīga, lai ielaistos atklātā konfrontācijā ar vadību.

Viņa rīkosies daudz gudrāk – vienkārši paņems atvaļinājumu un aizbrauks atpūsties. Tādējādi Jaunava atbrīvosies no cilvēkiem, kuri vēlas izmantot viņas atsaucību saviem mērķiem.

Svari
Mīlestībā Svariem beidzamajā laikā nav īpaši veicies. Otrā pusīte bija ļoti kaprīza un bieži kaitināja ar dažādām neizpildāmām prasībām.

Jūlija otrajā pusē šīs zīmes pārstāvji izlems, ka tā turpināties nevar. Tad jau labāk šķirties nekā dzīvot pastāvīga “presinga” apstākļos.

Tāpēc Svari atklāti izteiks savas domas un pareizi izdarīs. Tas uzreiz mazinās partnera kaprīzes, jo šķiršanās nav viņa plānos, tad jau labāk samazināt savu apetīti.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru