Horoskops. Kā savas intereses aizstāv katra zodiaka zīme?

Foto – Pixabay

Katrs kādreiz nokļūst konfliktsituācijās, aizstāvot savas intereses. Mūsu reakcija, apgalvo astrologi, esot lielā mērā atkarīga no horoskopa zīmes.

Auns (21.03. – 20.04.)
Iekarsīgi, konfliktējoši, tieši Auni bieži ir strīda avots vai tā saasinātāji. Grib panākt savu, pat ja saprot, ka taisnība pilnībā nav viņu pusē.

Vērsis (21.04. – 20.05.)
Vēršiem konflikts nozīmē stresu. Tāpēc bieži piekrīt, piekāpjas, meklē kompromisu. Tomēr tas var beigties ar depresiju. Vai milzīgu konfliktu.

Dvīņi (21.05. – 20.06.)
Cenšas izvairīties no konfliktiem un strīdiem. Dara to profesionāli un samērā veiksmīgi. Ģimenē saudzē attiecības, jo augstu tās vērtē.

Vēzis (21.06. – 22.07.)
Vieni no zodiaka slēptajiem tirāniem. Aprūpe un gādība var pārvērsties par totālu kontroli un diktatūru. Vēzis visbiežāk strīdas pats ar sevi – tuvinieki, zinot viņa raksturu neatbalsta strīdus un nepieņem apvainojumus.

Lauva (23.07. – 22.08.)
Gudra, mierīga un līdzsvarota zodiaka zīme. Atļaujas piedot nepieklājīgu uzvedību strīda sācējiem. Absolūti pārliecināts par savu taisnību, tāpēc neapgrūtina sevi ar tās pierādīšanu. Ar Lauvu sastrīdēties ir ļoti grūti.

Pievienot komentāru