Horoskops. Kā savas intereses aizstāv katra zodiaka zīme?

Foto – Pixabay

Jaunava (23.08. – 23.09.)
Vispacietīgākie un savaldīgākie cilvēki. Mierīgi noklausās visas pretenzijas un apvainojumus. Bet pēc tam sniedz vienkāršu un loģisku paskaidrojumu, lai atrisinātu konfliktu. Un kāpēc bija tā jāsvaidās ar emocionāliem epitetiem?

Svari (24.09. – 23.10.)
Samērā mierīga, harmoniska, gudra un līdzsvarota zodiaka zīme. Piemīt lieliskas spējas nolīdzināt konfliktus, novērst pretrunas. Gandrīz uzreiz piedāvā risinājumu – gudru un vienkāršu.

Skorpions (24.10. – 21.11.)
Vērotājs. Bieži provocē konfliktus, lai paskatītos reakciju un labāk iepazītu cilvēku. Tomēr Skorpionu nedrīkst nopietni aizskart – savus ienaidniekus viņš atceras un vajā visu dzīvi.

Strēlnieks (22.11. – 21.12.)
Sastrīdēties ar Strēlnieku ir praktiski neiespējami. Strīds beidzas ar viņa konstruktīvo paskaidrojumu, kāpēc tev nav taisnība. Savukārt Strēlniekam pašam grūti kaut ko ieskaidrot – viņam vienmēr ir taisnība. Bet histērijas un emociju izvirdumi Strēlnieku neinteresē – viņš neklausīsies, bet vienkārši paies malā.

Mežāzis (22.12. – 19.01.)
Kā mazs bērns – apvainojas un aiziet stūrītī. Visbiežāk neko neaizmirst un izsvītro aizvainotāju no savu paziņu saraksta. Necieš publiskus konfliktus – tie kaitē viņa statusam.

Ūdensvīrs (22.01. – 18.02.)
Neko nevienam pierādīt nesāks – viņš taču ir visgudrākais. Kamēr tu viņam mēģināsi kaut ko izskaidrot, Ūdensvīrs pārdomās savu jauno, ģeniālo ideju vai vienkārši skaitīs līdz simtam. Pielietojot kādu sarežģītu formulu, piemēram, velkot kvadrātsaknes.

Zivis (19.02. – 20.03.)
Ļoti sāpīgi reaģē uz strīdiem un konfliktiem – tādos brīžos viņiem sabrūk visa pasaule. Reakcija var būt absolūti polāra: vai nu novērsīsies, vai ar dziļas apmierinātības izjūtu sadauzīs visus traukus mājās.

Pievienot komentāru