Horoskops. Kāpēc tev vēl nav attiecību saskaņā ar tavu zodiaka zīmi?

Foto – Pixabay

Astrologi uzskata, ka reizēm nopietnām un ilgām attiecībām nepietiek ar spēcīgām emocijām, kaislību un aizraušanos. Vēl vajadzīgs zināms personības briedums, dzīves gudrība un pieredze. Bet katrai horoskopa zīmei var būt arī savi vienkārši iemesli, kāpēc šobrīd tev nav attiecību.

Auns (21.03. — 20.04.)
Auns ir ieinteresēts ilgās un nopietnās attiecībās. Auni ir impulsīvi, dinamiski un aktīvi – viņiem bieži ir par agru apstāties un izdarīt galīgo izvēli.

Vērsis (21.04. — 20.05.)
Vērsis ciena personisko komfortu un reizēm vērtē to augstāk par attiecībām. Vērsis lepni un augstu tur savas labklājības un ērtību latiņu – reti kurš tai atbilst.

Dvīņi (21.05. — 20.06.)
Dvīņi nereti sirds dziļumos nevēlas sevi apgrūtināt ar kaut ko nopietnu. Viņi ir samērā vieglprātīga zīme, un tikai līdz ar gadiem viņi nobriest ģimenes veidošanai. Līdz tam dod priekšroku paviršākām attiecībām, draudzībai un paziņu attiecībām, tikšanās reizēm bez saistībām.

Vēzis (21.06. — 22.07.)
Baidoties izjaukt izveidoto kārtību, šķirties no ierastā, Vēzis var būt pārāk pasīvs vai izrādīt neizskaidrojamu agresiju.

Lauva (23.07. — 22.08.)
Izvēlēsies tikai pašu labāko partneri. Tā ir vairāk spēle ar statusu un stāvokli, mēģinājums atbilst kādiem augstiem standartiem un vēlme būt vislabākajam. Iespējams, arī ieradums dzīvot vienam.

Jaunava (23.08. — 23.09.)
Nav daudz cilvēku, kas var izturēt pastāvīgu norādīšanu uz kļūdām, neveiksmēm, nekārtību un tamlīdzīgām lietām.

Jaunavas dzīvē nekas nemainīsies, kamēr viņa nesapratīs, ka attiecības ir svarīgākas nekā visi simt principi.

Turpinājums nākamajā lapā!

Pievienot komentāru