Iemīlēties kā pēc burvju nūjiņas mājiena! Šodien Latvijas aptiekās parādās uztura bagātinātājs, kas lietotājiem dos kontroli pār iemīlēšanos

LYL Love Pills

Cik brīnišķīgi tas būtu, ja katrs, kurš mums patīk, iemīlētos mūsos jau no pirmā acu skatiena. Beidzot ir pienācis brīdis, kad šo dabas brīnumu ir iespējams kontrolēt, izmantojot zinātnieku atklājumus par konkrētām vielām, kas cilvēka organismā atbild par iemīlēšanos, aizraušanos, iekāri un ilgtermiņa pieķeršanos.

Mīlestībā no pirmā acu skata vainojams ir feniletilamīns (PEA) jeb „mīlas viela”. Dabīgā ceļā tā izstrādājas cilvēka smadzenēs, iemīloties. Feniletilamīns, kas radniecīgs amfetamīnam, tālāk jau ierosina dopamīna atbrīvošanos baudas centros smadzenēs.

Šo vielu, kuras ietekmē mums izaug spārni un mēs paši atrodamies metru virs zemes, Latvijā zināmā uztura bagātinātāju zīmola LYL love your life® uzdevumā kapsulās ielikuši Monāž Farmācijas Zinātņu Institūta (MIPS) komanda. Institūta vadošais zinātnieks Kleitons Fords atklāj: „Mums ir patiess gandarījums, ka esam realizējuši zīmola LYL love your life® pasūtījumu LYL Love Pills®. Protams, tas prasīja grandiozas pūles un zināšanas. Mēs caurskatījām 1980. gada pētījumus, ko veicis psihiatrs Maiks Libovits, tāpat eksperimentējām ar produktiem, kas satur niecīgu, bet tomēr kaut kādu daudzumu feniletilamīna, kā avokado, tomāti, āboli, mandeles. Sengrieķu filozofs Platons ir teicis, ka mīlestība nav šīs pasaules zieds. Mīlēt nozīmē pieskarties noslēpumam. Esmu lepns, ka tieši LYL love your life® mudināti, mēs esam spējuši atminēt šo noslēpumu! ”

„Latvijas iedzīvotāji noteikti ir ievērojuši zīmola LYL love your life® nerimstošo tieksmi pēc arvien jauniem, uz dabas resursiem balstītiem uztura bagātinātājiem. Izmantojot faktu, ka mūsdienu zinātne romantisko mīlestību uzlūko par vienu no spēcīgākajām cilvēka dziņām, kā arī apzinoties to, ka mūsu planētu apdzīvo vairāk nekā septiņi miljardi un viņi visi grib mīlēt un būt mīlēti, mēs nolēmām spert soli šajā virzienā un radīt inovatīvu vitamīnu kompleksu LYL Love Pills®, kas ļauj iemīlēties. Mīlestība liek cilvēkiem dzīvot, priecāties, darboties. Mīlestība ir kustība, kas virza uz priekšu,” atzīst Klaids Grunte, zīmola LYL love your life® radītājs.

APRIL, APRIL!
Lai šodiena paiet smaidos un jautrībā!

Pievienot komentāru