IESPĒJAMS ar īrētu auto, neidentificēts grupējums, Jelgavā veic ŠOKĒJOŠU cilvēku NOLAUPĪŠANU! VIDEO (papildināts)

PAPILDINĀTS

Tā ka šobrīd par notikušo incidentu Jelgavā, vēl nav atrodama informācija nedz mēdījos, nedz no Valsts policijas puses, tad topraksti.lv komanda šo lietu nolēma papētīt tuvāk.

Lasot komentārus pie ieraksta portālā facebook, liela daļa cilvēku sliecas domāt, ka šis ir nevainīgs joks vai vecpuišu ballīte. Ļaunākie scenāriji sliecas domāt pat par nolaupīšanu! Bet kā ir patiesībā, vēl ir agri spriest un jāgaida informācija no Valsts policijas, vai mēdiju puses.

Bet pašlaik esam atraduši sludinājumu portālā ss.lv ar identisku autofurgonu OPEL VIVARO, kuru iespējams nomāt. Tiesa gan nevaram būt pārliecināti vai auto ir viens un tas pats, jo nedz sludinājumā, nedz videoklipā nav redzamas auto numura zīmes.

SS.LV sludinājums – https://www.ss.lv/msg/lv/transport/transports-rent/minibuses/boggjc.html

Šobrīd pāragri spriest, vai tā ir bijusi operatīva darbība no tiesībsargājošām iestādēm, vai kādas privātpersonas pašdarbība.

LASI ARĪ: POLICIJA SKAIDRO: Jelgavā veiktā nolaupīšana neesot saistīta ar policiju! VIDEO

Facebook lietotājs Ingus publicējis video, kurā redzams kā gaišā dienas laikā uz ielas garāmgājēju klātbūtnē tiek veiks arests. Kas tika arestēts un kāpēc patreiz nav zināms, taču video varam noskatīties cik ātri tiek veiks arests. Videoklipā vien redzams tas kā tiek aizturēti divi vīrieši.

Noskatoties video īsti nav skaidrs kas šī ir par vienību, jo nav ne atpazīšanās zīmes nedz arī trafarēts tiesībsargājošo iestāžu auto. Daudzi cilvēki pie video pauž sašutumu un neizpratni par to, kā šādā veidā var tikt aizturēti cilvēki!

Lietotājs Juris komentāros raksta:

Latvijas visatļautība ! Tad jau jebkurš krimināls grupējums tā var uzdarboties. Vai tad specvienībai nebija jābūt atpazīšanas zīmēm uz formas?

Sekosim līdz informācijai un ziņosim, ja būs kāda skaidrība šai lietā!

Ej uz nākamo lapu, lai skatītos video!

Pievienot komentāru