VIDEO: Humoršovs “Stīvais Nemelo” gan sajūsminās, gan mulst par tiktokiešu komentāriem

Ekrānuzņēmums

“Kopš esam TikTokā, mūsu šoviņš beidzot aktīvi tiek pie komentāriem, un būtu grēks neievērtēt šos domugraudus. Rubrikā Stīvā Komentāri kopā ar Ašo Evitu iedziļināsimies tajā, ko jūs tur esat sarakstījuši!
Pie stāsta par Krišjāni Kariņu un vakcīnām ierakstīts, ka viņš ir “Dalbonobs”,” pavēstījis šova “Stīvais Nemelo komiķis Maksims Trivaškevičs.

Tieši tā- dalbonobs- tas ir jauns veids, kā korekti pateikt “Dalbajobs”. Stīvā Komentāri-palīdzēs jums nomaskēt lamuvādus!

Noskatoties stāstu par praidu, cilvēks ar uzvārdu Authoritarianisbad raksta: Komentāros savācās pierādījums kāpēc Latvija vienmēr atpaliks no attīstītajām valstīm.

Cienījamais Authoritarianisbad- Ne no kā mēs neatpaliekam- pat Kašers un Jānis apprecējās! Tiesa, ne Latvijā, bet, nu, apprecējās… latvieši.
uz Baltiju raujās bēgļi no Irākas- mēs esam iekārojams galamērķis tūkstošiem cilvēku, kuriem nav dokumentu.

Zem sižetiņa par Elīnu Didrihsoni pilsonis Chepus7 pārmet, ka „Tu tik sēdi pie tukša galda, lunīt”. Lūgums nedirst- man uz galda ir puķes un dators! Ja vajag, nākamreiz atnesīšu pīrādziņus un šmakovku. Vari pats atnest vēl kaut ko rijamu!

Turpat tālāk ir komentārs “Super!”. Latviešu interneta plašumos ir pozitīvs komentārs! Noteikti to neredz, bet man ir riktīgs prieks. Paldies.

Jūzers Dobermann saka – ļoti intelektuāls humoršovs bomžus izmantojot. Turpat arī atbilde- Kāds bomzis, normāls pacans… Buržujs atradies 😀

Visi Dalbajobi jūrmalā.Pareizi jāsaka dalbonobi! Tad tevi nenopīkstinās.

Mēs noskaidrojām, ko par mums domā TikToks, tagad noskaidrosim, ko cilvēki domā par pašu TikToku- šī cēlā mērķa vārdā sūtījām Ašo Evitu pavazāties pa ielām.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Laima Vaiklule sarīko savdabīgu atlasi konkursam “Laima Rendez-Vous”

VIDEO: Baltijas praids tiešraidē – karstāk nekā Maira Brieža cīņas

Pievienot komentāru