VIDEO: Laima Vaiklule sarīko savdabīgu atlasi konkursam “Laima Rendez-Vous”

Laima Vaikule parāda, kāpēc ir slavena Krievijā- jo, kad tev ir māja Jūrmalā, kuras pagalmā var uzrīkot koncertu, tevi apskaudīs ikviens, kam ir kaut kripatiņa slāvu asiņu, šovā “Stīvais Nemelo” ironizē komiķis Maksims Trivaškevičs.

“Konkursu sauc “Laima Voice” – tā neko sev – pati uzrīko, pati savā vārdā arī nosauc, uzvarētājam balvā iespēja piedalīties viņas festivālā “Laima Randez Vous”. Vaikulei par godu Jūrmalā vēl jānosauc iela, koncertzāle, slimnīca, baznīca un sporta komplekss- būs savu vārdu iemūžinājusi uz vairākām tūkstošgadēm. Latvijā katrā pilsētā ir Raiņa piemineklis, Jūrmalā uz katra stūra būs pa daļiņai no Vaikules.

Visos savos pasākumos liekot savu vārdu, Laima Vaikule kā brends drīz sāks konkurēt ar Laimas konfekšu ražotni- Vaikule varētu uzņēmumu pārpirkt un saukties nevis par Laimas konfektēm, bet Laimas diabēta cehs. Kā uz Uncle Bens ketčupa etiķetēm ir kaut kāds melnādains čalis, tā uz visām Prozit kastēm būs Vaikules fizionomija – reklāmas sauklis- dzeriet un ēdiet šito, uzreiz dziedāsiet kā es!

Labākajās Jaunā Viļņa tradīcijās – skatītāji, kurus pasākumā neielaida, līda augšā uz tuvējām priedēm un visu vēroja no šīm dzeņu cienīgajām sēdvietām.

Konkursa Laima Voice vinnētājs varēs uzstāties Laima Randez Vous, pēc tam tiks pie vienreizējas iespējas būt par pakotāju Laimas rūpnīcā. Viss, kas pilnai Laimai vajadzīgs.

Konkursa žūrijā bija arī Jānis Stībelis un Elita Mīlgrāve, bet žūrijas vadītāja bija, protams, pati Vaikule – tātad, pārējā žūrija tikai blenza uz viņu, gaidot verdiktu, pēc tam piekrītoši māja ar galvām sakot, ka domā tieši tāpat.”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Cik kilogramu Stallone spēj pacelt 75 gados?

Vai kosmosa iekarotāju trijotni turpmāk dēvēs par sirmo, plikpauraino un elektrisko?

COMMENTS

Pievienot komentāru