Vai kosmosa iekarotāju trijotni turpmāk dēvēs par sirmo, plikpauraino un elektrisko?

Ekrānuzņēmums no Facebook

Miljardieris Ričards Brensons paviesojies kosmosā. “Sacentās Masks ar Bezosu, kurš pirmais nonāks orbītā, bet bezsvara stāvoklī nokļuva britu pensionārs,” šovā “Stīvais Nemelo” ironizē Maksims Trivaškevičs.

“Lidojumus kosmosā var piedāvāt kā ideālu notievēšanas līdzekli, jo izplatījumā katram resnītim ir iespēja piedzīvot bezsvara stāvokli.

Pie mums pensionāri cer, ka viņi līdz nākamajai pensijai vispār izvilks, Brensonu neviens apdrošināšanas kantoris neapdrošinās ne jau tāpēc, ka viņš pavecs, bet gan tāpēc, ka pārāk psihs. Simts punki, savu nākamo jubileju gribēs sagaidīt atklātā kosmosā, tērpies skafandrā – radiem arī būs atvieglojums, nevajadzēs čakarēties un tortē spraust 71 svecīti.

Attīstīto valstu pensionāri bieži vien mūža nogalē ceļo – Brensons aizceļojis mazliet tālāk par pārējiem, treilera vietā izmantojot raķeti.

Vietu kādā no tuvākajiem “Virgin Galactic” reisiem sev rezervējis arī Īlons Masks, bet es viņa vietā neriskētu – nosūtīt savus konkurentus prom no planētas ir sapņojis katrs. Brensons var pacensties, lai kuģis ar Īlonu atpakaļ neatgriežas. Brensona kosmosa kuģi lido uz kārtīgas degvielas, lai “Tesla” šefs iet ieskrieties ar saviem elektromotoriem.”

Kosmosa iekarotāju, miljardieru trijotni turpmāk dēvēs par sirmo, plikpauraino un elektrisko.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

VIDEO: Cik kilogramu Stallone spēj pacelt 75 gados?

Kā vīrsievu apņēma multimākslinieks Kašers (VIDEO)

Pievienot komentāru