Inchcape Motors Latvia jūlija beigās Rīgā atklās Baltijā lielāko Jaguar Land Rover autocentru

Publicitātes foto

Jau jūlija beigās Jaguar Land Rover zīmolu pārstāvis Inchcape Motors Latvia vērs jauna autocentra durvis, un tas būs lielākais ekskluzīvais Jaguar Land Rover autocentrs Baltijā. Jauno autocentru būvē saskaņā ar Jaguar Land Rover korporatīvā koncepta “ARCH” dizainu, kas tiek pakāpeniski ieviests visur pasaulē.

Jaunais autocentrs atradīsies Kārļa Ulmaņa gatvē 70, virzienā uz Jūrmalu, ērti atrodamā vietā. Autocentrā būs jaunu un mazlietotu automobiļu tirdzniecība, serviss, rezerves daļu, kā arī zīmola aksesuāru un dzīvesstila preču veikals.

“Tikai nepilna gada laikā uzcelts lielākais autocentrs Baltijā,” uzsver Inchcape Motors Latvia valdes loceklis Dmitrijs Zeļeņins, piebilstot, ka ļoti gaida iespēju apkalpot klientus augstākajā līmenī.

Pateicoties Jaguar un Land Rover tirdzniecības apjomu pieaugumam Latvijas tirgū, kā arī modeļu klāsta paplašināšanai, šis ir loģisks solis, lai spētu apkalpot esošos un jaunos klientus izcilākajā līmenī. Inchcape Motors Latvia veic ilgtermiņa investīcijas Latvijā, jo redz potenciālu auto tirgū un arī tā pārstāvēto zīmolu attīstībā. 2018. gadā Latvijā pārdoti 313 jauni Jaguar un Land Rover automobiļi. Simt no tiem bija Jaguar ar 85% pieaugumu pret 2017. gadu. Šogad pirmo sešu mēnešu laikā reģistrēti jau 200 Jaguar un Land Rover automobiļi.

Jaunā autocentra kopējā platība būs 3000 kvadrātmetri, tostarp 650 kvadrātmetrus plašā ekspozīcijā atradīsies septiņas jaunas Jaguar un septiņas jaunas Land Rover automašīnas. Top arī moderns un plašs serviss ar iespēju vienlaicīgi apkalpot 11 automašīnas. Būs pieejami arī pārbaudīti mazlietoti Jaguar Approved un Land Rover Approved automobiļi. Mazlietotu automobiļu pircēji saņems tāda paša līmeņa servisu kā izvēloties jaunu auto.

Būvējot “ARCH” koncepta autocentru, īpaša uzmanība pievērsta tam, lai salons un servisa centrs atbilstu mūsdienu un arī nākotnes prasībām, tas būtu ērti pieejams un lietojams apmeklētājiem, klientiem un darbiniekiem.

Jaunajā autocentrā paredzēta mājīga klientu zona, kur apmeklētāji varēs sagaidīt savu automašīnu pēc servisa, baudot kafiju vai atspirdzinošus dzērienus. Labai atmosfērai autocentrā paredzēts uzturēt patīkamu mikroklimatu gan ziemā, gan vasarā, telpām plānota gaisa aromatizēšana ar īpašu Jaguar Land Rover autosaloniem izstrādātu aromātu.

Jaguar Land Rover ir apņēmies no 2020. gada visus savus modeļus izgatavot ar hibrīda vai elektropiedziņu. Jau 2018 gadā tirdzniecībā nonāca pirmais pilnīgi elektriskais premium krosoveris Jaguar I-PACE. “Pasaules Gada Auto 2019” konkursā tas ir guvis vēsturisku panākumu. Konkursa 15 gadu pastāvēšanas vēsturē I-PACE ir pirmais modelis, kas izvēlēts par uzvarētāju trijās kategorijās. Šis modelis ne tikai izvēlēts kā 2019. gada automašīna, bet arī ieguvis titulu Gada zaļā auto un labākā dizaina kategorijā, kurā 2017. gadā šo titulu ieguva Jaguar modelis “F-PACE”. Jaguar I-PACE ir arī Eiropas “Gada Auto 2019” uzvarētājs.

Parādoties jauniem hibrīdauto un elektroautomobiļiem, tika padomāts arī par nepieciešamās infrastruktūras izbūvi, kas atbilstu tagadnes un nākotnes vajadzībām. Pie autocentra tika izbūvētas četras auto uzlādes vietas, no kurām divas būs līdzstrāvas EFACEC QC45 50kW DC un divas – maiņstrāvas 22kW AC, nodrošinot iespēju uzlādēt savu auto vairākiem klientiem vienlaicīgi.

“Inchcape” ir globāls izplatītājs un mazumtirgotājs, līderis “premium” un luksus auto un moto segmentā ar vairāk nekā 170 gadu pieredzi starptautiskajos tirgos. Uzņēmums darbojas 32 pasaules valstīs, tā akcijas kotējas Londonas biržā un ir iekļauts tās FTSE 250 sarakstā.

Pievienot komentāru