Interneta lietotāji apjukuši: kas redzams fotogrāfijā- kaķis vai suns? FOTO

2

Ieraksts ar šo fotogrāfiju ir savācis vairāk nekā 13000 retvītus un daudzi ir neizpratnē. Starp variantiem atbildes bija diezgan pārsteidzošas:

“Tas ir varonis no filmas “The Dark Crystal” Fizgīks” rakstīja viens lietotājs. Citi sauc to par jaunu sugu un visjaukāko mutantu. “Tā ir pūce” apgalvoja daži lietotāji. Daudzi saderējuši viens ar otru. Vai esat gatavs uzzināt, kāds dzīvnieks tiešām ir redzams attēlā?

3

Izrādās, ka tas tomēr ir kaķis. Persijas kaķis, ja esam precīzi. Saimnieki raksturotu savu pūkaini “pinkains, bet ne biedējošs kaķēns no Kvebekas, Kanādā.” Šim drūmajam kaķim ir tūkstošiem fanu Instagram un Facebook, un tam pat ir sava mājas lapa!

Viņa viņa pūkainību izraisījusi hipertrihoze, kas izpaužas kā pārmērīga matu (vai kažoka) augšana. Bet tieši tas padara viņu tik mīlīgu!

4

“Saka, ka mans pinkainais kažoks liek man izskatīties kā sunim, pūcei, trakajam zinātniekam, Gremlinam, Grinčam, bet es esmu priecīgs būt tāds” vēsta Atčuma mājas lapa. “Es mīlu savu dzīvi, un es mīlu dalīties ar jums savos piedzīvojumos!”

Kaķim šobrīd ir vairāk nekā 165 000 abonenti Instagram un gandrīz 64 000 fanu Facebook. Tāpēc, ja jūs vēl neko nezināt par šo jauko pūkaini, varbūt ir pienācis laiks pievienoties fanu pulkam. Galu galā, tas lieliski novērš uzmanību no ikdienas stresa.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru