Nosaki savas pēdas tipu un uzzini ko jaunu par savu raksturu

1

Fizionomika- nepavisam ne šarlatāniska zinātne, kā daži cilvēki varētu domāt. Tā ir balstīta uz daudziem novērojumiem, ko patiešām ir apstiprinājuši zinātnieki. Protams, ir izņēmumi, bet lielākā daļa no rakstura īpašībām un atsevišķu ķermeņa daļu izskats ir savstarpēji saistīti. Visbiežāk tiek runāts par seju, retāk- par rokām.

Bet kā ar kājām?
Izrādās, tas, kāds ir mūsu pēdas pacēlums, nosaka virkni pazīmju, kas raksturīgas katram no mums. Uzmanīgi aplūko pēdu profilā. Kāda tā ir? Plakana vai izliekta?

1. Izliekta vai augsts pacēlums
2

Jūs esat praktisks, piezemēta un racionāla personība. Bet tajā pašā laikā protat sapņot un nospraust mērķus. Apkārtējie saskata tevī sapratni un gudru padomdevēju, bieži lūdz jūsu viedokli par kādu jautājumu. Jūsu sabiedrībā cilvēki jūtas komfortabli. Kā mājās. Jums ir liela iekšējā kapacitāte. Galvenais – nebaidieties to izmantot.

2. Plakana  vai zems pacēlums
eccbc87e4b5ce2fe28308fd9f2a7baf325

Dzīvespriecīgs, pacilāts un jautrs raksturs – tas viss ir par jums. Jūs ātri iejūtaties, ātri iekļaujieties “plūsmā”, tieši tāpat pieslēdzaties arī darbam. Jūs zināt, kā baudīt dzīvi un strādāt, lai to varētu darīt. Cilvēki redz jūs kā interesantu sarunu biedru un viņiem patīk jūs uzklausīt.

Protams, jūs varat uztvert to nopietni, vai nē, bet šis ir vēl viens veids, kā paraudzīties uz sevi un apkārtējiem.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru