IVANA MEKLĒŠANA: Brīvprātīgie izmisumā izplata un tic biedējošiem ekstrasensu pareģojumiem!

Jau ziņots, ka Valsts policija pazudušā Ivana meklēšanu turpina ar savām metodēm un brīvprātīgo iesaiste pagaidām vairs nav nepieciešama. Tikmēr paši brīvprātīgie izplata un aizvien vairāk sāk ticēt visbaisākajiem un neapstiprinātiem pieņēmumiem. Vienu no šādiem pieņēmumiem esam uzgājuši portālā facebook.com, ar ierakstu dalījušies vairāk kā 1000 cilvēki.

INESES IERAKSTS FACEBOOK:

!!!!!!Uzmanību visiem Ivana meklētajiem! Ši informācija ir ņemta no programmas ZELLO(LIEPAJNIEKIEM)
Es saprotu kad daudzi netic ekstrasensiem,bet vai šajā brīdī nebūtu nepieciešams pārbaudīt katru varbūtību,vienalga kas to teica. Kāpēc kaimiņam ticēt vairāk nekā ekstrasensa spējām!!!!!!

Pagaidām policija nekomentē izskanējušās zēna pazušanas versijas. 

Policija vēlreiz atgādina un lūdz, ja kāds ir redzējis zēnu vai tam ir informācijas, kas var noderēt lietas risināšanā, lūgums sazināties pa tālrunu 110. Ivans var atrasties jebkurā Latvijas vietā.

Pazudušā zēna pazīmes:

Ivanam ir īsi, gaiši mati un zilas acis. Zēns ir aptuveni 120 centimetrus garš, vidējas miesas būves. Puikam, izejot no mājām, mugurā bija zila jaka ar rāvējslēdzēju un zilas sporta bikses. Kājās bēšas krāsas sandales, kā redzams pēdējā attēlā, kas iegūts no kādas autobusa pieturā izvietotas videokameras.

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu facebook ieraksta oriģinālu un komentāros skatītu citu cilvēku domas!

Pievienot komentāru