Izdomas bagāti noziedznieki: Rīgā auto gaisa atsvaidzinātājā atrod narkotikas

Foto – Rīgas pašvaldības policija

20.martā pulksten 1.24 Rīgas pašvaldības policisti, patrulējot Juglā, ievēroja kādu BMW markas transportlīdzekli, kas jau iepriekš bija nonācis likumsargu redzeslokā. Šoferis automašīnu vadīja nepārliecinoši, kā arī pārsniedza atļauto ātrumu.

Izmantojot gaismas un skaņas signālus, transportlīdzeklis tika apturēts. Sarunas laikā ar autovadītāju, noskaidrots, ka viņam nav iegūta vadītāja apliecība. Automašīnā atradās vēl viens vīrietis.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki. Vienlaikus abām personām lūgts izkāpt no automašīnas un Valsts policijas darbiniekus sagaidīt Rīgas pašvaldības policijas operatīvajā transportlīdzeklī.

Gaidot likumsargus, pasažieris policistiem palūdza aiziet uz BMW automašīnu, lai paņemtu savas mantas. Kungs pavadīts līdz automašīnai. Atverot BMW automašīnas durvis, policists pamanīja, ka viņš kaut ko slēpj pie sēdekļa.

Vīrietis rokās turēja gaisa atsvaidzinātāju, taču starp tā smaržu bumbiņām ievērots vēl viens iepakojums ar baltu pulverveida vielu.

Drīz pēc tam notikuma vietā ieradās Valsts policijas Ceļu policijas darbinieki, kas pārņēma darbu ar automašīnas vadītāju.

Savukārt viņa pasažieris nodots Valsts policijas Teikas iecirkņa darbiniekiem turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Pievienot komentāru