Izplata melus par aplikācijas ”WhatsApp” slēgšanu! Aicinām neuzķerties un neticēt!

Visai bēdīgi slavenais ”fake news” portāls redzams.lv izplatījis informāciju, ka 18 oktobrī tikšot slēgta aplikācija ”WhatsApp”, protams tas netiks darīts un nekur oficiāli šāda informācija nav izplatīta.

Aplikācijas ”WhatsApp” īpašnieks šorīt ārzemju ziņu mēdijiem paziņoja nepatīkamus jaunumus. 18 oktobrī uz visiem laikiem tiks slēgta mūsu visiem tik mīļā mobilā aplikācija ”WhatsApp”. Melo portāls redzams.lv

Nevienā no ārzemju ziņu portāliem nav atrodama šāda ziņā, kas būtu oficiāli apstiprināta un arī lietotnes ”WhatsApp” oficiālajā facebook lapā nekas šāds netiek minēts.

Kā zināms ”WhatsApp ir tiešsaistes tīkla lietotne viedtālruņiem, kas darbojas kopš 2009. gada, un tai ir aptuveni 1 miljards lietotāju. WhatsApp mītne atrodas Mauntīnvjū, Kalifornijā (Silīcija ielejā), un uzņēmumā ir 55 darbinieki. Kompāniju dibināja Jans Kums un Braiens Ektons.

2014. gadā to iegādājās pasaulē lielākā tiešsaistes sociālā tīkla Facebook īpašnieki Facebook Inc. par 19 miljardiem ASV dolāru, kas ir lielākais darījums Facebook vēsturē. 3. oktobrī darījumu atļāva Eiropas Komisija.

Lietotne ir bezmaksas pirmajā tās lietošanas gadā, bet, sākot ar otro gadu, abonēšanas maksa ir 0,99 dolāri gadā. WhatsApp popularitāte ir ļoti ievērojami samazinājusi tradicionālo īsziņu lietošanu, radot milzīgus zaudējumus telekomunikācjas kompānijām. 2016. gadā WhatsApp lietotāju skaits sasniedza aptuveni 1 miljardu, tādējādi tas ir otrais lielākais tiešsaistes saziņas serviss pasaulē pēc Facebook, kam ir 1,5 miljardi lietotāju.

Pievienot komentāru