Izvēlies kaķi un es jums pastāstīšu par jums!

А – Harizmātisks līderis

Jūs esat ugunīgs līderis ar asu raksturu. Jūsu spēcīgais prāts palīdz jums pieņemt svarīgus lēmumus ātri un vienkārši. Jūs esat gudri, pacietīgi un pašapzinīgi. Jūs mīlat izaicinājumus. Esat azartisks un kaislīgs tips. Cilvēki jums tic, jo jūs ar savu skaisto un pašpārliecināto valodu viņus spējat apburt un piesaistīt sev. Pat tad, kad misija liekas neizpildāma jūs varat uzvarēt par 120%, tikai jums vajadzīgs ir gribasspēks!

В – Mierīgs un atslābināts līderis

Jūs esiet kā orķestra diriģents. Jūs spējat sarežģītās situācijās saglabāt mieru un tieši tas jūs padara kā līderi. Cilvēki redzot cik jūs esat mierīgs spēj arī nomierināties. Jūs spējat rast apkārtējiem cilvēkiem drošības sajūtu. Jūs nepadodieties pat situācijās, kur izejas nav, tādēļ komandas biedri tavā klātbūtnē jutīsies droši un mierīgi. Tu kā līderis spēsi savu komandu pacelt daudz augstāk nekā viņi spēj iedomāties. Tā tik turēt!

C – Maigs līderis

Jūs esat maigs un labs līderis. Tu apkārtējiem liec justies komfortabli un neuzvaramam. Reizēm grūti ir saprast vai jūs esat viens no komandas biedriem vai viņu līderis. Jūs spējat uzklausīt katra biedra padomus un viedokļus pirms pieņemat kādu svarīgu lēmumu. Jūs esat maigs, tādēļ cilvēki jūt, ka droši var vērsties pie jums pēc palīdzības.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ogogo.top

Pievienot komentāru