Izvēlies Taro kārti un uzzini, kādi tev būs nākamie trīs mēneši!

Kāda būs tava privātā dzīve nākamajos trīs mēnešos? Izvēlies kārti un uzzini!

Pirmā kārts
Tevi gaida kaislīga mīlestība. Ja tev jau ir attiecības, var teikt, ka liktenis jūs savedis kopā, lai jūs viens otru kaislīgi mīlētu un izbaudītu savas jūtas. No otras puses, tik kaislīga mīlestība var būt bīstama, tāpēc esiet piesardzīgi.

Ja tev šobrīd nav attiecību, drīzumā satiksi savu otro pusīti. Tev kāds jau patīk, vai ne? Tu nezini, kā atklāt sirdi? Vienkārši mēģini, un viss izdosies. Rezultāti tevi apmierinās. Kārtis to apsola!

Otrā kārts
Ja tu ar kādu satiecies, esi piesardzīga, lai jūsu attiecības varētu saplaukt un izaugt par kaut ko skaistu un brīnišķīgu. Ja daudz uzmanības velti savām attiecībām, tam noteikti būs labi rezultāti. Jums kādā brīdī nopietni jāizrunājas, lai saprastu, kā tālāk attīstīsies jūsu attiecības.

Ja tu šobrīd esi viena, tev jābūt atvērtai jaunām, romantiskām attiecībām. Galvenais, nesteidzini notikumus!

Trešā kārts
Tavas pašreizējās attiecības drīz mainīsies. Tev pienācis laiks izmēģināt attiecībās kaut ko jaunu, īpaši ja neesi apmierināta ar savām attiecībām, tev jāpadomā kaut ko tādu, kas būs labāk jums abiem.

Pievērs uzmanību savām galvenajām vajadzībām attiecībās. Tas palīdzēs pieņemt pareizu lēmumu.

Ja tev kāds patīk, vienkārši esi pati, un tu spēsi piesaistīt šo vīrieti.

Ceturtā kārts
Izraudzītā kārts norāda uz spēku un neatlaidību. Ja esi iemīlējusies, varēsi būt pietiekami stipra, lai strādātu ar savām attiecībām. Tomēr esi piesardzīga, jo varas pozīcija var likt otram cilvēkam justies nepilnvērtīgām, nelīdzsvarotam un vienkārši satraukt viņu.

Ja tevi kāds interesē, neuztraucies, tu drīz spēsi piesaistīt šī cilvēka uzmanību. Tomēr, ja gatavojies spert pirmo soli, pārliecinies, ka esi sapratusi, kas un kā jādara!

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru