TESTS. Izvēlies ziediņu un noskaidro, kāds ir tavs temperaments attiecībās


Izvēlies ziedu un uzzini kaut ko jaunu par savu temperamentu!

Pirmais ziediņš
Tu vislabāk jūties attiecībās.

Temperamenta analīze: tu neesi no tiem, kas alkst pēc attiecībām tikai attiecību dēļ. Tomēr tu esi laimīgāka un apmierinātāka, ja kopā ar tevi ir kāds īpašs cilvēks. Tev sniedz prieku mazi kopīgi rituāli un stabilitātes sajūta.

Tu arī domā, ka vienai dzīvot nepavisam nav jautri, tāpēc liela ir iespēja, ka tev ir otrā pusīte.

Lai gan tu neesi cilvēks, kurš uzskata, ka tava laime ir otra cilvēka rokās, bet veiksmīgās attiecībās tu esi laimīga.

Ieteikums partnera izvēlē: tu atradīsi kopīgu valodu ar cilvēku, kas šajā testā izvēlēsies 2. ziedu.

Otrais ziediņš
Tu neveidosi attiecības tik ilgi, kamēr nebūsi pārliecināta, ka mīli šo cilvēku!

Temperamenta analīze: tev nepatīk domāt par mīlestību, bet tas nenozīmē, ka attiecies pret to negatīvi.

Tev šķiet, ka dzīve ir pārāk īsa un mīlestības meklējumi nav tās galīgais mērķis. Tu nevēlies tikties ar kādu tikai tāpēc, lai tiktos. Tu vēlies atrast īstu mīlestību. Tu sevi neveltīsi kādam tik ilgi, kamēr nebūsi pārliecināta par jūtām. Tu esi laimīga arī vienatnē un nododies savam vaļaspriekam vai interesēm.

Ieteikums attiecībām: tev piemērots cilvēks, kurš šajā testā izvēlējās 2. vai 3. ziediņu.

Trešais ziediņš
Tu izbaudi brīvības sajūtu!

Temperamenta analīze: tu ļoti veiksmīgi dzīvo arī vienatnē! Tu gan neesi no tām, kas apgalvo, ka attiecības nevēlas. Bet tu izproti brīvības sajūtu. Tu esi neatkarīgs cilvēks un lieliski pieņem patstāvīgus lēmumus. Tu uzskati, ka “tavs laiks” ir ļoti vērtīgs un labāk to veltīt patstāvīgai dzīvei. Ja pacentīsies nedomāt par grūtībām attiecībās, tu gūsi pozitīvāku skatu uz mīlestību un romantiku!

Ieteikums partnera izvēlē: grūti tikties ar kādu, kurš nevar tev garantēt personisko brīvību. Tāpēc būtu labi veidot attiecības ar kādu tev līdzīgu cilvēku. Ir taču labi pavadīt brīvo laiku ar kādu kopā!

Tev būs piemērots cilvēks, kurš arī izvēlējies 3. ziediņu šajā testā.

Ceturtais ziediņš
Tu patiešām ilgojies pēc attiecībām!

Temperamenta analīze: tu ļoti vēlies satikt kādu īpašu cilvēku. Iespējams, tu jau no dabas jūties vientulīgi. Tu esi laimīgāka, kad vari uz kādu paļauties. Tavs priekšstats par laimi ir ģimene, draugi un mīļotais cilvēks. Tev svarīgas emocionāli stabilas attiecībās, ģimene, mīlestība, laulības.

Ieteikums partnera izvēlē: tu vari pielāgoties jebkuram partnerim. Tu esi saprātīga un proti klausīties. Tev būs piemēroti cilvēki, kas izvēlējušies 1. vai 4. ziediņu šajā testā.

Avots: “Our-Life-FB”

Pievienot komentāru