Motivācijas horoskops. Ko šobrīd vēlas dzirdēt katra zodiaka zīme?

Foto – Pixabay

Tieši šajā laikā tu, iespējams, vēlies sadzirdēt kādus uzmundrinošus un motivējošus vārdus; tev vajadzīgs jēdzīgs padoms vai noderīgs ieteikums. Ko par to saka zvaigznes?

Auns
Tu nevari atļauties zaudēt koncentrēšanos un novirzīties no ceļa uz mērķi. Tev nav tiesību pārāk atslābināties un atlikt savu uzdevumu izpildi. Tev ir viss, kas vajadzīgs, lai gūtu panākumus. Tev tikai vēl nedaudz jāpiepūlas.

Vērsis
Tu jau esi sasniedzis daudz salīdzinājumā ar apkārtējiem. Iespējams, tu šobrīd to nespēj ieraudzīt, jo tevi padara aklu pašapziņas trūkums. Tu vienkārši nesaskati savus sasniegumus – tomēr patiesībā viss norit ļoti labi.

Dvīņi
Cilvēki, kas tevi piekrāpa, aizgājuši no tavas dzīves, salaužot tavu sirdi. Tomēr tev bez viņiem ir daudz labāk, un tagad tu vari objektīvāk novērtēt notikumus un situācijas. Tu spēj gūt panākumus bez viņu līdzdalības.

Vēzis
Tev šobrīd vairāk nekā jebkad nepieciešami motivējoši vārdi un atbalsts. Iesākta ceļa virziena izmaiņas nenozīmē, ka esi cietis neveiksmi, nogriežoties no vecā ceļa. Tas nozīmē, ka tu esi pietiekami gudrs, lai saprastu, ka pienācis laiks nepieciešamām pārmaiņām. Un tas liecina, ka tu tici sev un pieņem pareizus, kaut arī sarežģītus, lēmumus.

Lauva
Toksiskiem cilvēkiem jāatstāj tava dzīves telpa. Tu vari justies vainīgs un negribēt to darīt, bet tā ir dzīves nepieciešamība. Lai sāktu pozitīvas pārmaiņas, liec sevi pirmajā vietā.

Jaunava
Lēna virzība uz priekšu viennozīmīgi ir labāka nekā bezjēdzīga mīņāšanās uz vietas. Tev nav jāsteidzas pretī panākumiem. Viss notiks, kad pienāks laiks. Tev vienkārši jāapbruņojas ar pacietību un jāturpina cītīgi strādāt.

Svari
“Esmu vērtīgs. Esmu svarīgs. Manai dzīvei ir jēga,” ir tie motivējošie vārdi, kurus tev jāatkārto katru dienu. Tu vari justies iztukšots un domāt, ka visas tavas darbības ir nepareizas un nevienam tu nerūpi – tie ir meli, par kuriem tev jāpārstāj sevi pārliecināt.

Skorpions
Iespējams, tu pēdējā laikā esi zaudējis draugus vai pārcietis citas dvēseles sāpes, bet nākotnē tevi gaida jaunas iespējas. Tas nav pasaules gals. Tu sastapsi jaunus cilvēkus, kas liks tev plati smaidīt un priecāties par dzīvi.

Strēlnieks
Tev jālepojas ar sevi. Padomā, kur tu biji pirms dažiem gadiem un salīdzini to ar savu pašreizējo stāvokli. Jā, tu skumsti par kādiem pagātnes brīžiem, bet tev jāatlaiž savs vecais “es”. Tu esi ievērojami audzis ļoti īsā laika posmā.

Mežāzis
Tu alksti paveikt lielus darbus, bet pagaidām nejūti pietiekami daudz spēku un pārliecības par sevi. Tici sev! Atkārto pie sevis pozitīvas afirmācijas, uzmundrinošus un motivējošus vārdus. Tev jāzina, ka tu spēj sasniegt daudz, un tikai tavas šaubas tevi aizkavē un neļauj virzīties uz priekšu.

Ūdensvīrs
Atzīsti, ka tev ir tiesības kļūdīties. Viss kārtībā arī tad, ja ne viss atbilst taviem plāniem. Nebaidies atzīt, ka esi novirzījies no kursa, galvenais – saņemt sevi rokās un atkal atrast pareizo virzienu.

Zivis
Tev jāzina, ka esi pelnījis mīlestību. Pelnījis draudzību, veiksmi, mieru un laimi. Un nekad neuzdrošinies par to šaubīties un pārliecināt sevi par pretējo.

Avots: Flytothesky.ru

Pievienot komentāru