Izvēlies tīkamāko koku un uzzini, vai esi spējīgs uz nodevību!

Koks №1

Jūs esat tāds cilvēks, kas var viegli nodot otru cilvēku. Sakāpinātu emociju brīdī jūs rīkojaties nevis prāta, bet emociju vadīts. Izdarījis nodevīgu soli, jūs atjēdzaties un domājat: “Ko es esmu izdarījis?!” Patiesībā ar šo iezīmi ir viegli cīnīties. Pietiks ar savu emociju kontrolēšanu un rīcības apdomāšanu.

Koks №2

Pēc sava rakstura jūs atgādināt tuksneša zāli. Jums bieži vien nav sava viedokļa par dažādām lietām, un jūs ir viegli pierunāt uz kaut ko nepareizu, tai skaitā nodevību. Atbrīvojieties no cilvēkiem, kas kūda tevi uz nelietībām. Mēģiniet ieskaut sevi ar cilvēkiem, kuriem ir tikai labi nodomi.

Koks №3

Jūs esat diezgan maigs cilvēks un vienmēr domājat par citu jūtām. Iespējams, reizēm pat pārāk daudz. Jūs neesat spējīgs uz nodevību pat tad, ja otrs jūs ir ļoti aizskāris. Jūs, iespējams, gribētu runāt atklāti un godīgi par to, kas jums nepatīk. Ja otrs nesaprot tevi un nedzird, jūs gluži vienkārši pārtraucat ar viņu kontaktēties. Jūsu moto: “Nervi ir dārgāki.”

Koks №4

Nodevība jums saistās ar audzināšanu, un jūs esat spējīgs uz nodevību tikai kā uz atbildi, ja esat nodots pats. Jūsu rīcības shēma ir, ka jūs piedot personai, kas jūs nodevusi, nolīdzināt attiecības, bet tad pats kļūstat par nodevēju un pārtraucat jebkādus kontaktus. Protams, neglīti, bet jūs esat patiesi pārliecināts, ka tas ir veids, kā cilvēki saprot savas kļūdas un pārtrauc darīt sliktas lietas saviem mīļajiem.

Koks №5

Jūs nevar saukt par cilvēku- nodevēju. Ja tomēr nodosiet, to var uzskatīt par vienreizēju notikumu. Nu, tā gadījās, ko tagad darīt? Jūs, visticamāk, mocīs nožēla, un jūs mēģināsiet atgriezt visu atpakaļ normālā stāvoklī. Bet, ja cietusī puse liks saprast, ka paveikto nevar atsaukt, tad jūs ar to samierināsieties un turpināsiet dzīvot.

Koks №6

Paveicis mazu nodevību, jūs cenšaties panākt cilvēku jūtas. Jums ir garlaicīgi, jūs nezināt, kā iegūt vairāk emocijas, kas dos nedaudz krāsas jūsu dzīvei. Jūs esat kā mazs kucēns, kurš sastrādājis nedarbus, bet tad ar visiem līdzekļiem cenšas atgriezt sagrauto uzticību. Laiks pieaugt! Pieauguši cilvēki iegūst emocijas citos veidos.

Koks №7

Jūs esat diezgan patmīlīgs cilvēks, kurš pirmām kārtām domā par savu labumu. Tāpēc, kad svaru kausos nonāk taustāms labums pret nodevību, jūs, visticamāk, izvēlēsieties pirmo kausu. Izvēlieties un pat uzacis neparaustīsiet. Un tikai pēc kāda laika sapratīsi, ka cilvēciskās attiecības ir daudz svarīgākas par jebkuru materiālo vērtību.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru