Izvēlies vienu lapiņu un uzzini par sevi ko jaunu!

 

Ja jūs izvēlējāties variantu A, tad jūs esat ļoti uzmanīgs cilvēks. Kad jūs iemīlieties jūs jau skaidri zināt cik tālu vēlaties iet, lai uzturētu stipras, spēcīgas attiecības. Mākat savaldīt savas jūtas un emocijas. Esat ļoti godīgs partneris, tādēļ nemaz netaisīsieties pat grūtākajos dzīves mirkļos krāpt savu otro pusīti.

Variants B runā par to, ka jūs mīlat brīvību. Kad jūs iemīlieties, tad ilgu laiku neizrādiet savas jūtas, jo jums ir bail iesaistīties nopietnās attiecībās. Patīk eksperimentēt, tādēļ esat ļoti kaislīgs gultā.

Variants C nozīme, ka jūs esat tas cilvēks, kurš attiecībās ieliek sevi visu. Kaut kādā ziņā jūs daļu sevis atdodat otram cilvēkam un esat atkarīgs no viņa. Darīsiet visu, lai partneris būtu laimīgs kopā ar jums, pat esat gatavs tālu iet, lai sasniegtu šo mērķi. Padomājiet un parūpējaties arī ar sevi!

Variants D runā par to, ka jūs esat ideālists un romantiķis. Patīk apzināties, ka attiecības ir tīras, jutekliskas un īstas. Katrs randiņš jums ir kā pirmais. Jūs gatavojaties, plānojat un fantazējat kopīgus plānus ar otro pusīti. Jūs esat tiešām ļoti rets eksemplārs šajā pasaulē!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: ogogo.top

Pievienot komentāru