Izvēlieties durvis un uzziniet, kādas iespējas jums pavērsies 2017. gadā

Pirmās durvis- finanses

Jums vajadzētu pievērst uzmanību savām finansēm. Šis gads būs labvēlīgs jebkurām investīcijām, tomēr, pirms lieliem ieguldījumiem izvērtējiet visus “plusus” un “mīnusus”. Rūpīgi pārdomājiet visas kustības, jo tieši tagad jūs liekat pamatus savai finansiālajai stabilitātei turpmākajiem gadiem. Jūs varat sagaidīt izmaiņas karjerā un algā, iegūt paaugstinājumu vai darba vietas maiņu. 2017. gadā jūs redzēsiet lēnu, bet stabilu progresu savās finanšu lietās. Ieguvumus var radīt arī pasīvie ienākumu avoti. Jums ir uzņēmējdarbības ķēriens, tāpēc apskatiet savas biznesa iespējas ar svaigu skatienu: iespējas var atrast jebkur.

Otrās durvis- attiecības

Šis gads jums būs, lai attīrītos un atdzimtu. Jums būs iespēja skaidri pārskatīt attiecības ar ģimeni, draugiem un citiem nozīmīgiem cilvēkiem. Bet vispirms jums ir nepieciešams atrast ceļu uz sevi. Iepazīt savas jūtas un emocijas. Iemācieties uzticēties sev un dzīvot harmonijā ar sevi, un jūs pamanīsiet, cik viegli jūs sazināties ar citiem. Nav brīnums, jo, kad jūs pieņemat sevi, jūs vairs neļaujat citiem manipulēt ar sevi, jūs spēsiet izkļūt no toksiskām attiecībām un pārtraukt sazināties ar tiem, kas velk jūs uz leju. Šogad jūs sagaida garīgā izaugsme un attīstība. Jūs veltīsiet vairāk uzmanības savai ģimenei un tuvākajiem cilvēkiem. Attiecībās ar viņiem beidzot radīsies harmonija un miers. Tā arī ir gudrība.

Trešās durvis- veselība

Šogad jums vajadzētu visu uzmanību pievērst savai veselībai. Apstākļi veicinās to, kas ir vissvarīgākais- iemācīties ieraudzīt iespējas. Laiks pārskatīt savus ieradumus un atteikties no liekā: nedēļas nogalē TV aizvietot ar pastaigu pa parku vai ģimenes izbraucienu ar velosipēdu. Tāpat ēdienu gatavošana un kaitīgās pārtikas atmešana. Jau ar pirmo soli redzēsiet, kā mainās jūsu dzīve: veselīgā organismā jūsu prāts būs skaidrs un viegls. Jūs optimistiski skatīsieties uz lietām, pieaugs vēlme pēc kustības, viegluma, un tas noteikti uzlabos garastāvokli. Neierobežo sevi, jūs varat daudz vairāk nekā domājat. Sports, peldēšana, aktīva brīvā laika pavadīšana. Galvenais nosacījums- darīt visu ar mīlestību. Tieši tagad jums ir iespēja uzlabot veselību daudzus gadus uz priekšu.

Neatkarīgi no jūsu šā gada galvenā mērķa, apstākļi veicinās tā sasniegšanu. Galvenais- spert pirmo soli un sākt rīkoties!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru