Izvēlieties jums tīkamāko koku un uzziniet, kāds vārds jūs raksturo!

A – entuziasts. Jūs katrā darbā ieliekat visu no sevis, un katru iesākto darbu novedat līdz galam!

Jūs esat izvēlējušies koku ar resnāko stumbru. Tas nozīmē, ka jūs esat persona, kas dzīvo ar entuziasmu. Jūs atdodat sevi visu katram darbam, un vienmēr visu novedat līdz galam. Jūs esat ļoti kaislīgs un entuziastiskas dabas. Jūs esat vienkāršs un impulsīvs, dažreiz tas cilvēkus no jums atgrūž. Bet radinieki zina, ka labāku draugu ir grūti atrast. Tu esi bagāts un dāsns ar atzinību pret tiem, kas tiešām to ir pelnījuši.

B – atbildīgais. Jums ir ļoti svarīgi apmierināt to cilvēku cerības, kuri jums uzticas.

Jūs esat izvēlējies koku, kas ir pilns augļiem. Tas raksturo jūs kā ļoti atbildīgu personu. Jums ir ļoti svarīgi parādīt sava darba gala rezultātu un attaisnot to cilvēku cerības, kuri jums uzticas. Jūs varat būt labs mentors un skolotājs citiem. Jums ir augsti morāles standarti un attīstīts garīgums. Jūs jūtaties atbildīgs ne tikai par savu darbu, bet arī par cilvēkiem tuvumā: ģimeni un draugiem. Viņiem jūs nekad neatteiksiet palīdzību.

C – kreatīvais. Jūs- jaunu ideju ģenerators un inovatīvu risinājumu meistars.

Jūs esat izvēlējušies daudzkrāsainu koku. Tas raksturo jūs kā radošu un neparastu personu. Jūs redzat lietas uzreiz no vairākām pozīcijām. Šī apbrīnojamā dāvana ļauj rast oriģinālus risinājumus. Jūs bieži klīstat savos sapņos un fantāzijās, domās atrodieties te pagātnē, te nākotnē. Daudzi uzskata jūs par intravertu, bet tuvinieki zina, ka ar jums ir viegli un jautri. Un kā vēl! Jūs esat izgudrotājs un jautrības meistars.

D – neatkarīgais. Jūs esat radis risināt problēmas pastāvīgi, un paļauties tikai uz sevi.

Jūs esat izvēlējies koku ar daudzām detaļām. Tu- neatkarīga persona. Jūs esat pieradis sasniegt savus mērķus. Jums ir analītisks prāts un labi attīstīta loģika. Cilvēki domā, ka jūs esat pārāk spēcīgs un spītīgs. Tu esi liels boss un līderis. Bet visprasīgākie esat pret sevi. Jūsu tuvinieki zina, ka dziļi dvēselē jūs esat ļoti jutīgi un neaizsargātas dabas.

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru