Izvēlieties lapiņu un uzziniet, kāds jūs esat attiecībās!

 

Ja jūs izvēlējāties A variantu, tad jūs esat ļoti mērķtiecīga persona. Kad jūs iemīlaties, apzināties to skaidri un esat gatavi darīt jebko, lai izveidotu labas un ciešas attiecības. Jūs zināt, kā palutināt savas jūtas, jūsu mīlestība neizdziest. Jūs esat ļoti godīgs partneris, tāpēc nekrāpsiet un nemaldināsiet mīļoto.

Variants B saka, ka jums patīk brīvība. Kad jūs iemīlaties, tad ilgi neizrādiet savas patiesās jūtas, jo jums ir bail ienirt iekš kaut kā nopietna un ilgstoša. Jums patīk eksperimentēt, tāpēc esat patiešām labs gultā.

C variants nozīmē, ka jūs esat tas, kurš pilnībā atdod sevi attiecībām. Kaut kādā mērā jūs ziedojat sevi citai personai, kas nav labi jums pašam. Un tomēr, partnerim būs ļoti ērti veidot ar jums attiecības, jo jūs pēc būtības esat “elastīgs” cilvēks, kurš piemērosies dažādiem apstākļiem. Bet neaizmirstiet parūpēties par sevi!

D variants saka, ka esat ideālists un romantiķis. Jums patīk pati apziņa, ka attiecības var būt tīras un patiesas. Katrs randiņš jums ir kā pirmais. Jūs gatavojaties, veidojat plānus, pasakainas un romantiskas fantāzijas. Jūs esat reta parādība mūsdienu pasaulē!

Lūk, kādus noslēpumus slēpj šīs lapas! Atcerieties, ka attiecībās jums vienmēr vajadzētu mēģināt būt tādiem, lai būtu labi un ērti abiem partneriem. Tad būsiet ļoti laimīgi!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: marketium.ru

Pievienot komentāru