Ja karš, tad karš! Šīs 5 horoskopa zīmes nedraudzējas ar bijušajiem

Foto – Pixabay

Iespējams, tu pārdzīvo šķiršanos un vēlies zināt, kāpēc tavs bijušais partneris tev nedeva nekādu iespēju palikt draugiem! Varbūt tavs bijušais ir pārstāvis kādai no šīm piecām zodiaka zīmēm.

Kāpēc mums ir jāpaliek draugiem? Kā mūsu nākamie puiši vai meitenes reaģēs, uzzinot, ka mēs vēl joprojām draudzējamies ar saviem bijušajiem partneriem? Tie ir jautājumu, kas nomāc daudzus.

Draudzīgas attiecības ar bijušajiem šīm zodiaka zīmēm ir kā bumba ar laika degli…

Auns
Tu neesi ieinteresēts tajā, lai paliktu draugos ar bijušajiem, tāpēc, ka tu esi vairāk sakoncentrējies uz to, lai ar viņiem konkurētu, lai uzzinātu, kā tu vari kļūt labāks. Protams, tu neiebilsti pret to, ka viņi var sekot līdzi tavām gaitām sociālajos tīklos, kur tu regulāri publicē informāciju par to, kas jauns noticis tavā dzīvē. Tomēr īstā draudzībā nevar runāt par to, ka jūs konkurējat viens ar otru, un tieši tāpēc Auns nevar palikt draudzīgās attiecībās ar bijušo. Vēlme konkurēt ar viņu ir daudz stiprāka.

Lauva
Tev patīk, kad tevi mīl un dievina. Ja Lauva uzturēs draudzīgas attiecības ar bijušo partneri, neizbēgami nāksies dzirdēt par sava bijušā partnera jaunajām attiecībā. Diemžēl, tu esi visnotaļ augstprātīga zodiaka zīme, un šo iezīmi tu nemaz necentīsies mazināt. Otrs iemesls, kāpēc tu nekļūsti par draugiem ar saviem bijušajiem, ir tava spītīgā personība.

Skorpions
Tu nevari nebūt greizsirdīgs. Greizsirdība nepalīdz attiecībās un nepalīdz arī tad, kad runa ir par draudzību ar bijušajiem. Tu esi kaislīgs cilvēks, un tieši tava kaislība arī bieži noved pie greizsirdības. Tu pat nespēj iedomāties, ka tavam bijušajam partneriem var būt jaunas attiecības, kur nu vēl par to patiešām uzzināt. Kā tu vari atbalstīt draudzīgu attiecību uzturēšanas ideju ar saviem bijušajiem, ja tu ļoti smagi pārciet savu iepriekšējo partneru jaunās mīlas intereses?

Mežāzis
Tu ļoti daudz ko zini, tostarp par bijušajiem partneriem. Šī īpašība nav diez ko palīdzoša, kad runa iet par draudzīgu attiecību uzturēšanu pēc šķiršanās. Ja tev salauza sirdi, tu to nekad nepiedod un arī neaizmirsti. Pat tad, ja šķiršanas pilnība nav notikusi pēc tava bijušā partnera iniciatīvas, tu vienalga vainosi viņu. Un tas nozīmē, ka, ja jūs abi nevarat saprasties šajā jautājumā, jūs nekad nevarēsiet būt draugi.

Ūdensvīrs
Tu esi pats pasīvākais cilvēks, kad runa iet par šķiršanos. Godīgi sakot, lieta nav tajā, ka tev nepatiktu šī ideja, vienkārši tu necenties pielikt piepūli, lai uzturētu draudzīgas attiecības. Un, tā kā draudzība ar bijušajiem prasa pielikt lielu piepūli no abām pusēm, tad šāda attiecības tev nebūs iespējamas.

COMMENTS

Pievienot komentāru