Puisis dod kāzu zvērestu līgavai… un viņas māsiņai ar Dauna sindromu

Asinis ir stiprākas nekā ūdens, un Ešlija Šausa ir pierādījums šī senā teiciena patiesumam. Viņa vienmēr ļoti mīlējusi, sargājusi un rūpējusies par jaunāko māsu Hannu, kurai ir Dauna sindroms un diabēts. Iespējams, tieši tāpēc māsu saikne ir vēl ciešāka. Ešlija vienmēr uzskatījusi, ka viņa un māsa ir “viens vesels”.

Kad Ešlija gatavojās precēties ar savu draugu Viljamu Sītonu, viņa nedomāja mainīt šo nostāju. Un, kā izrādījās, arī Viljams bija gatavs piedāvāt aizstāvību mīļotās meitenes māsai.

Hanna slimības dēļ nespēj par sevi parūpēties – un, visticamāk, tas nekad nemainīsies. “Viņa nekad nevarēs dzīvot viena,” Ešlija pastāstīja “Washington Post”. “Kad mani vecāki to vairs nespēs, viņa būs manā gādībā.”

Kad Viljams gatavojās Ešliju bildināt, viņš saprata, ka jāizdara divi ļoti īpaši bildinājumi.
Pirmais, protams, bija bildinājums mīļotajai Ešlijai. Otrais – ļoti īpašs solījums Hannai.

Viljams nometās uz viena ceļa un vaicāja, vai Hanna piekrīt uz mūžīgiem laikiem kļūt par viņa māsu un labāko draugu.

“Tas bija aizkustinošākais brīdis manā dzīvē – redzēt Hannu tik laimīgu un pacilātu,” Ešlija atklāja “Fox News”. “Un pēc tam viņš nometās uz ceļa manā priekšā un bildināja mani.”

Visi trīs bildinājumu nosvinēja kopā un nolēma līdzīgi apmainīties zvērestiem arī pāra kāzās.

Kad Ešlija un Viljams plānoja kāzas, viņi visās norisēs iekļāva arī līgavas jaunāko māsu. Viljams turēja vārdu un zvērēja uzticību arī savas jaunās sievas māsai.

“Hanna, jūtos pateicīgs, ka tu esi mana māsa un mans labākais draugs,” viņš sacīja. “Tu esi viena no miljona. Apsolu vienmēr ņemt tevi līdzi makšķerēt, stāstīt tev daudzus smieklīgus jokus un, kas galvenais, apsolu vienmēr par tevi rūpēties kā tavs vecākais brālis,” viņs zvērēja.

“Hanna bija tuvu asarām, man nācās palīdzēt viņai nolasīt viņas solījuma daļu, bet tas bija tik aizkustinoši,” Ešlija atminas.

Arī Hanna bija tērpusies baltā kleitā un dejoja “pirmo deju” ar savu jauniegūto brāli.

Source: Groom Vows To Be ‘Best Friend’ To His Bride’s Sister by USATODAY_Humankind

Pievienot komentāru