JAUNĀKĀ INFORMĀCIJA: Valsts policija atklāj versijas, kas noticis ar mazo Ivanu

Cilvēkiem kuriem ir jebkura informācija par viņa pazušanas apstākļiem, par cilvēkiem, kas ar to varētu būt saistīti vai arī šajā laika posmā saistībā ar zēna pazušanu ir redzējuši Liepājā situāciju, kas šķitusi dīvaina, bet sākotnēji viņi nav piešķīruši tai nozīmi, lūgums – informēt policiju. Jo iespējams, kopējā izmeklēšanas ainā, tieši nenozīmīgs sīkums var būt trūkstošais ķēdes posms.

Valsts policija vēlreiz uzsver, ka vienīgā oficiālā informācija par pazudušā zēna meklēšanu ir bijusi un būs tikai no Valsts policijas. Visi pārējie informatīvie kanāli, organizācijas vai grupas, kas vēljoprojām aicina iesaistīties brīvprātīgos bērna meklēšanā, būtībā cilvēkus maldina. Arī viņiem sniegtā informācija pazūd nebūtībā. Tādēļ vēlreiz lūdzam cilvēkus, kuru rīcībā ir kāda informācija par bērna likteni, sazināties ar policiju par iepriekš norādītajiem informācijas kanāliem. Ja nepieciešams, arī anonīmi. Savukārt, ja kāds apzinās, ka ir tieši vai netieši saistīts ar bērna pazušanu, lūgums sazināties ar Valsts policiju. Agrāk vai vēlāk policija tāpat nonāks līdz patiesībai.

Pazudušā zēna pazīmes:

Ivanam ir īsi, gaiši mati un zilas acis. Zēns ir aptuveni 120 centimetrus garš, vidējas miesas būves. Puikam, izejot no mājām, mugurā bija zila jaka ar rāvējslēdzēju un zilas sporta bikses. Kājās bēšas krāsas sandales, kā redzams pēdējā attēlā, kas iegūts no kādas autobusa pieturā izvietotas videokameras.

AVOTS: VALSTS POLICIJA

Pievienot komentāru