Joki mazi! Ko 19. februāra Pilnmēness nesīs katrai horoskopa zīmei?

Februāris kopumā atnesis nomierinošas vibrācijas un “sazemēšanos”, pateicoties mīlestības dievietes Veneras stāvoklim Mežāža zīmē.

19. februāra pilnmēness piedāvā attīrīšanās enerģiju: vēlams tīrīt māju un darba vietu tīri fiziskā nozīmē. Kad mājoklis un birojs piedrazoti, tāds pats ir arī prāts.

Kosmiskā enerģija ne tikai liks vairāk rūpēties par savu fizisko ķermeni un īpašumu, bet arī modinās vēlmi veidot veselīgas attiecības un izmantot sadarbības spēku. Pilnmēness liks izvērtēt agrāk gūtos ievainojumus, pagātni, kļūdas un cerības.

Auns
Auns turpina augt un attīstīties, un Visums viņam palīdz sasniegt šo mērķi, dodot noteiktas priekšrocības. Piemērots laiks, lai atbrīvotos no vienpusējas draudzības.

Vērsis
Vēršiem piemērots laiks jaunu apvāršņu sasniegšanai vai ceļojumiem, mācības var aizvest uz vietām, kas bagātina dvēseli un prātu. Daži Vērši var atrast mūža mīlestību vai sākt jaunu karjeru.

Dvīņi
Šajā zīmē dzimušajiem mīlestības saites var pāriet dziļākā attiecību līmenī. Iespējams, Dvīņi beidzot atzīs savas jūtas pret kādu. Iespēja uzlabot finansiālo stāvokli.

Vēzis
Vēžiem var rasties jaunas attiecības, kas liks apzināties un sajust, ka viņi kustas pareizajā virzienā. Viņiem jābūt drosmīgiem un jāizmanto jaunas iespējas.

Lauva
Lauvas var saņemt draudzības piedāvājumu no cilvēkiem, kas atbilst viņiem talanta ziņā – tādējādi komandas darbs kļūs par sapņu projektu. Var pat satikt otro pusīti, bet tie, kuriem jau ir attiecības, var atšķir jaunu lappusi savā mīlas dzīvē.

Jaunava
Jaunavām daudz romantisku tikšanos, ja vien pašas tām piekritīs. Jaunavas ir pievilcīgākās, kad labi izskatās vai jūtas atpūtušās. Viņām gan jāpiesargās no “nelīdzsvarotām” attiecībām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

Pievienot komentāru