“Jums viss kārtībā?” Uzdodot vienkāršu jautājumu pusaudzis izglābj svešinieka dzīvību.

Pirms atvadīšanās nejaušie sarunu biedri apmainījās tālruņa numuriem. Dažus mēnešus pēc tam, kad viņi pirmo reizi tikās pie tilta, vīrietis uzrakstīja Džeimijam šādu ziņu: “Mana meitene ir stāvoklī! Un es savu mazuli gribu nosaukt tavā vārdā!”

Pusaudzis bija sajūsmā! “Vai tu spēj tam noticēt?” viņš jautāja saviem draugiem. “Šis pāris gatavojas nosaukt savu bērnu par Džeimiju!”

Šis vīrietis arī rakstīja, ka tad, kad puisis tuvojās viņam tajā liktenīgajā dienā, viņš bija gandrīz gatavs nolēkt no tilta, un tikai līdzjūtīgais jautājums izglāba viņa dzīvību. Viņa galvā joprojām skan: “Vai jums viss kārtībā?” Neticami, bet līdz tam neviens viņam to nebija pajautājis!

Kaut arī 16 gadus vecā pusaudža rīcība tika plaši publiskota, Džeimijs nemaz neuzskata sevi par varoni, apgalvojot, ka viņš tikai gribēja palīdzēt: “Man nevajadzēja daudz laika, lai apstātos un pajautātu svešiniekam uz tilta, vai viņam viss ir kārtībā. Šim cilvēkam vienkārši vajadzēja parunāt ar kādu… Un, par laimi, tas nostrādāja!”

©TOPRAKSTI.LV / AVOTS: fabiosa.com

Pievienot komentāru