Sēru vēsts no Liepājas: Pazudušo atrod mirušu!

Šodien, 13.oktobrī, miris tika atrasts 8.oktobrī no savas dzīvesvietas Liepājā, K.Ukstiņa ielā, izgājušais sirmgalvis – 1937.gadā dzimušais Anatolijs Danilovs, vēsta liepajniekiem.lv.

Sirmgalvja mirstīgās atliekas tika atrastas mežā Atmodas bulvāra galā netālu no munīcijas noliktavām. Par to, ka atrastais bojā gājušais ir pazudušais sirmgalvis, šaubu nav – viņu atpazinis dēls.

Kā portāls liepajniekiem.lv noskaidroja Valsts policijā, sirmgalvja mirstīgās atliekas nosūtītas uz tiesu medicīnas ekspertīzi, lai noskaidrotu nāves cēloni un iestāšanās laiku.

Portāls liepajniekiem.lv jau informēja, ka par sirmgalvja pazušanu 9.oktobrī divos dienā policijai ziņoja tuvinieki. Nekavējoties tika sākta meklēšana, kuras laikā tika noskaidrots, ka sirmgalvis 8.oktobrī no rīta ar autobusu aizbraucis Šķēdes virzienā – devies sēņot.

9.oktobra vakarā meža pļaviņā uz jūras pusi no 14.novembra bulvāra un Viestura ielas krustojuma tika atrasts spainis ar sēnēm un nazis. Pašu pazudušo bez rezultātiem operatīvie darbinieki un brīvprātīgie izmeklējās vairākas dienas.

AVOTS: liepajniekiem.lv

Pievienot komentāru