Kā atklāt melnās maģijas ietekmi. 6 pazīmes, ka notiek kas nelabs!

Foto – Pixabay

Iepazīstinām ar ezoteriķu ieteikumiem, kā atklāt, vai uz tavu ķermeni kāds mēģina iedarboties ar tik apšaubāmas prakses kā melnā maģija palīdzību.

1. Tu jūties kā apmaldījies – vainaga čakras traucējumi
Kad pret cilvēku tiek vērsta negatīva enerģētiska iedarbība, ir sajūta, ka esi pazaudējis sevi. Tev ir sajūta, ka nezini, kas esi, pastāvīgas šaubas par izvēlēto ceļu. Un jo vairāk mēģini tam pretoties, jo sliktāk jūties. Tu nevarēsi atrast sevi, ka vispirms neattīrīsies no negatīvās ietekmes.

2. Tavu prātu pilda nakts murgi – trešās acs bojājums
Kad melnā maģija iedarbojas uz ķermeni, tā var būt vērsta tieši uz trešo aci. Kad tas notiek, rodas sajūta, ka negatīvas domas un murgi, šķiet, nekad nebeigsies. Tu pastāvīgi domā, ka notiks kaut kas slikts un viss pavērsīsies pret tevi.

3. Tu nespēj mierīgi sarunāties – galvas čakras traucējums
Tu sāc piedalīties visos strīdos, nesaskaņās un pārpratumos. Tavas sarunas ar citiem kļūst arvien intensīvākas un nelaipnākas.

4. Tu pastāvīgi visā vaino citus – uzbrukums sirds čakrai
Tu nekad nevaino sevi, kas patiesībā nozīmē, ka tu pat nevari sev piedot. Tu visā vaino apkārtējos, tostarp uzskati, ka citi ir atbildīgi par tavu emocionālo stāvokli. Tā ir ļoti slikta zīme, kas liecina, ka tev apkārt ir daudz negatīvas enerģijas, un tev ar to kaut kas nekavējoties jādara.

5. Tu jūties izsmelts – saules pinuma čakras problēmas
Tu jūti, ka esi zaudējis radošo iedvesmu. Tas notiek tāpēc, ka tu nespēj normāli atpūsties. Pat nogulējis astoņas stundas, tu pamosties noguris.

6. Tu nespēj rast prieku dzīvē – sakrālās čakras ietekmēšana
Kad melnā maģija ietekmē tavu ķermeni, tā var skart arī tavu sakrālo čakru. Tāpēc tev zūd vēlēšanās pat pamēģināt justies priecīgi. Viss var šķist pelēks, tu nespēj baudīt ne labu ēdienu, ne tuvību, ne jebko citu, kas varētu sniegt baudu un apmierinājumu.

Avots: “Esotericblog”

Pievienot komentāru