Kā Holandē audzē tulpes. Nav vārdu, tas ir kaut kas pasakains!

 

Puķu audzēšana ir pasaulē ļoti populāra un labi atmaksāts darbs. Konkrēti tulpes tiek audzētas jau vairāk kā 500 gadu, kas ir ļoti liels skaitlis. Pamatā puķu audzēšanas vieta ir Holande, tādēļ ļoti daudz strādāt gribētāji uz sezonu ir laipni aicināti un gaidīti Holandes puķu audzētavās. Darbs ir grūts, bet noteikti ir gandarījums atrasties šādā pasakainā vietā. Viens no vissvarīgākajiem posmiem ir tulpju sīpolu uzglabāšana, ja to nedara pareizi, tad var pazaudēt tūkstošiem ziedu. Holandes vairākos apgabalos ir vairākas šādas audzētavas. Ieskaties šo ziedu tapšanas un novākšanas procesā!

Tulpju sezona

Holandes klimats ir ļoti labvēlīgs tulpēm: vasarā, kad parādās ziedi, šeit ir vēsi. Holandes nacionālais simbols ir tulpe. Aprīlī un maijā Holandē uzzied tulpes, narcises un citi skaisti ziedi. Plašie tulpju dārzi netālu no Amsterdamas, tādēļ ir vērts šeit iegriezties aprīlī, lai apskatītu šīs daiļavas!

Ja esi bijis Holandē un aplūkojis šos skaistos dārzus, tad padalies ar informāciju un sajūtām, kas tevi pārņēma tur ierodoties!

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: yesale.ru

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dzintra Freimane</cite>

    Darbs nav grūts ,bet atbildīgs .Brīnišķīga tehnika ,lietpratējiem patīkami strādāt .

Pievienot komentāru