Kā izskatās viņsaules viesi? Skaidro spoku mednieki

Foto – www.unsplash.com

Spokiem nebūt nav jālīdzinās cilvēka ēnai, kaut gan tādu priekšstatu mums radījusi kino industrija. Spoks var līdzināties baltam virpuļveida ektoplazmas stabam, kas fotogrāfijās galvenokārt novērots labajā pusē vertikālā stāvoklī (un to var noturēt par fotogrāfijas bojājumu).

Taču iespējami arī vairāki ektoplazmas stabi. Tie var būt jebkurā citā krāsā, vai pat ar laiku pazust no fotogrāfijas. Jo blīvāks ektoplazmas stabs, jo vecāks gars.

Spokam var būt arī sfēriska jeb gaismas bumbas forma, kas uzskatāma par visērtāko, lai pārvietotos. Apliecināts, ka tādā var būt ietverti vairāki gari. Sfēriskās formās parādās arī mirušo cilvēku būtība, viņu intelekts un emocijas. Sfēriskās formas gari saskatāmi pat bez speciāliem palīglīdzekļiem. Reizēm tos var redzēt kā gaismas uzplaiksnījumus izšaujamies caur sienu vai zibinot pa istabu.

Gara enerģiju var ieraudzīt kā ektoplazmas migliņu vai mākonīti. Garam atpūšoties, sfēriskā forma var savu veidolu mainīt un tad to ieraugām līdzīgu baltai ektoplazmas migliņai, mākonītim vai vērpetēm.

Spoku mednieku rīcībā jau labu laiku ir dažādas palīgierīces, piemēram, spoku detektori un infrasarkanais termālais skeneris (spoku temperatūra ir par aptuveni par 25 līdz 60 grādiem zemāka, nekā apkārtējā vidē).

Pievienot komentāru