Kā naudas lietās veiksies 2020. gadā? Astrologu prognoze katram mēnesim


Tāpat kā privātajā dzīvē arī naudas jautājumos daudz atkarīgs no planētu kustības, uzskata astrologi, iezīmējot finansiāli veiksmīgos un ne tik labvēlīgos posmus katrā 2020. gada mēnesī.

Janvāris
Mierīgākais mēnesis naudas ziņā. Mēneša pirmajā pusē labāk atteikties no naudas darījumiem un lieliem pirkumiem. Risks noslēgt zaudējumus nesošu darījumu vai nopirkt nekvalitatīvu preci.

Janvāra otrā puse iepriecinās ar lielāku stabilitāti. Ja vēlies mainīt darbu vai veikt izdevīgu ieguldījumu, laiks tam ir piemērots.

Februāris
Ziemas pēdējā mēneša pirmā puse ne īpaši iepriecinās naudas ziņā. Labāk apbruņoties ar pacietīvu un atlikt visus plānus par tēriņiem un darījumiem.

Februāra otrā puse būs stabilāka, bet 17. februārī sākas retrogrādā Merkura periods. Šajā dienā labāk naudas lietās neko neuzsākt. Zaudējumus nesoša diena!

Marts
Līdz 10. martam Merkurs turpinās atpakaļejošo kustību. Bet pēc šī datuma aktivitāte var atsākties.
Situācija mierīgāka mēneša vidū, bet jau trešajā dekādē sāksies finansiālas veiksmes posms.

Aprīlis
Aprīlī gaida dažādas finansiālas pārmaiņas. Nevajadzētu meklēt jaunu darbu. Mēģinājumi notvert mistisku zilo putnu beigsies ar neveiksmi. Naudu labāk uzkrāt, nevis tērēt. Tas garantēs finansiālu stabilitāti nākamajos mēnešos.

Maijs
Venera, kas atbild ne tikai mīlestību, bet arī par naudu, 3. jūnijā sāks atpakaļejošu kustību. Jābūt ļoti uzmanīgam un jāseko visiem finanšu darījumiem. Nav vēlams aizņemties un aizdot naudu. Var rasties neplānoti izdevumi.

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Kā naudas lietās veiksies 2020. gadā? Astrologu prognoze katram mēnesim
Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru