Kā naudas lietās veiksies 2020. gadā? Astrologu prognoze katram mēnesim


Jūnijs
Mēneša pirmajā pusē nedrīkst tērēt uzkrājumus bez lielas vajadzības.

Mēneša otro pusi Baltais Mēness pildīs ar pozitīvu karmu. Tas ieies otrajā, naudas mājā un nogludinās negatīvo ietekmi. Bet nedrīkst atslābināties! Jostu savilkt vēl nenāksies, bet līdz 25. jūnijam Venera joprojām būs retrogrāda, un arī Merkurs 18. jūnijā atkal sāks atpakaļejošu kustību.

Jūlijs
Retrogrādais Merkurs turpinās mūs ietekmēt līdz 12. jūlijam. Tāpēc vērts ievērot visus piesardzības soļus un turēt ietaupījumus drošā vietā.

Mēneša vidū ekonomika lēnām, bet pārliecinoši stabilizēsies. Tomēr jācenšas tērēt naudas līdzekļus apdomīgi, sekojot līdzi izdevumiem un ienākumiem. Sekošana finansiālajam stāvoklim ļaus radīt finansiālu stratēģiju tuvākajam laika periodam.

Augusts
Veiksmīgāka būs mēneša pirmā dekāde. Vērts apdomāt jebkurus saņemtos piedāvājumus. Uzreiz nenoraidi visu jauno, tā var būt iespēja paplašināt tavas iespējas.

Ja mēneša otrā dekāde tomēr sagādā finansiālus sarežģījumus, tie būs nebūtiski, bet mēneša beigās ir visas iespējas nostiprināt finansiālo situāciju.

Septembris
Naudas ziņā vislabvēlīgākais mēnesis. Daudziem izdosies papildināt iekrājumus un atbrīvoties no kādām finansiālām saistībām.

Ja mēneša beigās radīsies kādi globāli sarežģījumi, tie nesitīs pa tavu kabatu.

Oktobris
Mēneša pirmajā pusē ar finansēm var rīkoties brīvi.

No 14. datuma situāciju ietekmēs retrogrādais Merkurs. Īpašas nepatikšanas nav paredzamas, bet jāseko līdzi darījumiem, tos rūpīgi pārbaudot, lai pēc tam pieņemtu lēmumu.

Novembris
Pareiza rīkošanās ar naudu liks pamatus nākotnes peļņai. Īpaši auglīga būs mēneša otrā dekāde. Galvenais, nedrīkst paļauties uz laimīgu gadījumu, visas naudas lietas rūpīgi jāpārdomā.

Decembris
Decembrī nevajadzētu aizņemties naudu, ka vien nebūs tādas nepieciešamības. Īpaši pārdzīvot par iekrājumiem nevajag, šai ziņā mēnesis ir salīdzinoši mierīgs un labvēlīgs.

Avots: “Gornica”

COMMENTS

Pievienot komentāru