Kā rīkoties, lai Žurkas gadā netrūktu naudas? Ezoteriķu padomi

Žurka ķīniešu horoskopā ir materiālās labklājības un pārticības simbols. Viņa ir gudra, viltīga, prot veidot krājumus un sava labuma dēļ gatava darīt daudz.

2020. gadā Baltā Metāliskā Žurka atklāj jaunu 12 gadu ciklu. Nākamais būs garais gads, tāpēc gaidāmi arī sarežģījumi: daudzi piedzīvos negaidītas un krasas pārmaiņas. Lai gads tomēr izdotos finansiāli veiksmīgs, ezoteriķi iesaka pievērst uzmanību naudas maģijai.

1. Eglītes rotāšanai noteikti iegādājies vairākas jaunas mantiņas un piekar tās redzamākajās vietās. Jo krāšņāks un bagātīgāks būs rotājums, jo finansiāli veiksmīgāks būs nākamais gads.

2. Vietās, kuras neredz svešas acis, eglītē iestiprini dažas lielākas naudaszīmes.

3. Klājot Jaungada galdu, galos zem galdauta noliec baltas vai sudraba monētiņas.

4. Jo daudzveidīgāks būs galds, jo veiksmīgāka veidosies finansiālā situācijā. Noteikti jābūt rīsu vai grūbu ēdieniem, jo Žurkas iecienītākie ēdieni ir graudaugi, kā arī rieksti, augļi, šokolādes konfektes.

5. Izveido naudas amuletu Žurkas gadam: paņem konfekti no Jaungada galda spožā papīrītī, konfekti apēd, bet papīrītī ietin sudraba krāsas monētiņu un visu gadu nēsā līdzi maciņā.

6. Noteikti atdod visus parādus līdz tumsas iestāšanās brīdim 31. decembrī, citādi visu nākamo gadu būsi parādos. Bankas kredīti neskaitās, ja tu laikus veic maksājumus.

7. Vecgada vakarā ieliec apģērba labajā kabatā lielu naudas zīmi, bet kreisajā – nedaudz sīknaudas. Tieši pusnaktī tās pagrabini: monētu skaņa piesaistīs finansiālu veiksmi. Pēc svētkiem naudas zīmi pārliec maciņā un nemaini visu gadu – tā darbosies kā magnēts naudas piesaistīšanai.

8. Pirms viesu ierašanās 31. decembrī noliec zem durvju paklājiņa dzeltena metāla monētiņu. Tā piesaistīs mājai labklājību visu gadu.

9. 1. janvāra rītā pēc visu viesu aiziešanas veic vienkāršu rituālu naudas piesaistīšanai: izslauki grīdu virzienā no loga uz slieksni, visu novāc no galda. Palikušās drupatas atstāj uz galdauta.
Galdautu uzmanīgi saloki tā, lai tās nenobirtu uz grīdas, un izpurini pa logu.

Avots: “Brainum”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

TESTS. Izvēlies eglīšu rotājumu un uzzini, vai tava vēlēšanās 2020. gadā piepildīsies?

2020. gads būs “spoguļgads”. Numerologi skaidro ietekmi uz veselību

Kādas mācības katrai horoskopa zīmei būs jāapgūst 2020. gadā?

Pievienot komentāru