Kādas mācības katrai horoskopa zīmei būs jāapgūst 2020. gadā?

Katrs gads nes līdzi pārsteigumus, 2020. gads nebūs izņēmums. Katrai horoskopa zīmei tas nesīs jaunu pieredzi un dos iespēju pavērst dzīves ceļu citā virzienā.

Kas būs jāapgūst katrai horoskopa zīmei nākamajā gadā, lasi tālāk!

Auns
Tu atgūsi pārliecību par sevi, jo vienmēr esi zinājis, ko vēlies un uz ko esi spējīgs. Bet dažas neveiksmes sējušas šaubas par sevi. Nākamais gads piedāvās mācību, ko apguvis, atkal varēsi droši skatīties nākotnē.

Vērsis
Iemācīsies tikt galā ar savām bailēm. Aizejošā gada pēdējais mēnesis saistīts ar dažām pārmaiņām dzīvē, kas radījušas bažas un vēlēšanos no tām aizbēgt. Bet nesteidzies! Jaunajā gadā sapratīsi: ja turpināsi bēgt, bailes nekur nepazudīs. Tām jāstājas pretī.

Dvīņi
Tu slēp emocijas, tās kontrolē un nerādi citiem. 2020. gadā sapratīsi, kā atbrīvoties no šīs nastas, nenodarot ļaunumu citiem.

Vēzis
Sapratīsi, ka jādzīvo tagadnē, nevis pagātnē. Tu pārāk bieži ļaujies atmiņām par pagātni vai esi apsēsts ar nākotni. Drīz sapratīsi, ka dzīvē svarīgākā ir tagadne, bet pagātne bremzē virzīšanos uz priekšu.

Lauva
Iemācīsies ieklausīties citu cilvēku viedoklī. Nākamajā gadā apgūtā mācībstunda iemācīs adekvāti uztver apkārtējo domas. Sapratīsi, ka arī citiem reizēm ir taisnība.

Jaunava
Iemācīsies mazāk kritizēt citus. Pārstāsi kritiski izturēties pret katru sīkumu un sāksi uztvert cilvēkus tādus, kādi viņi ir, nekritizējot un necenšoties atrast trūkumus katrā to rīcībā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā!

COMMENTS

Pievienot komentāru