Kādas mācības katrai horoskopa zīmei būs jāapgūst 2020. gadā?

Svari
Iemācīsies labāk novērtēt cilvēkus. Ja tu rūpējies par kādu, tas vēl nenozīmē, ka šīs rūpes ir abpusējas. Sapratīsi, ka reālistiski jāskatās uz tiem, kurus esi iekļāvis sev tuvākajā sabiedrības lokā.

Skorpions
Sapratīsi, ka noslēgtība tev neko labu nedara. Tu esi savaldīgs cilvēks, kas ielaiž savā dzīvē tikai vissvarīgākos cilvēkus, bet pienācis laiks šo izturēšanās veidu mainīt. Iemācīsies vairāk uzticēties citiem un būt atvērtāks.

Strēlnieks
Uzzināsi, ka avantūrisma gars ne vienmēr nāk par labu. Nākamais gads tev liks vismaz daļēji mainīt attieksmi pret dzīvi.

Mežāzis
Iemācīsies labāk saredzēt, kas notiek tev apkārt – tev grūti uztver negatīvas lietas, visbiežāk tu no tām izvairies. 2020. gads sniegs labāku priekšstatu par dažādu lietu patieso situāciju.

Ūdensvīrs
Iemācīsies būt godīgs pats pret sevi. Tu mēģini visu redzēt labāk nekā ir patiesībā. Pārliecinot sevi un citus, ka viss ir labi, tu kaitē pats sev. Bet šogad tu aptversi, ka melnais nekad nekļūs balts ar tavu iztēles spēku vien.

Zivis
Sapratīsi, ka vari rīkoties tā, kā vēlies. Tu bieži zaudē spēkus un pārliecību par sevi pat pie mazākajām grūtībām. Nākamais gads ļaus saprast, ka vari izdarīt lielas lietas, un parādīs pareizo virzienu.

Avots: “Gornica”

LASI ARĪ ŠOS HOROSKOPUS!

Piecas horoskopa zīmes, kurām 2020. gadā jābūt piesardzīgām. + Vēl trīs horoskopi jaunajam gadam!

Kā naudas lietās veiksies 2020. gadā? Astrologu prognoze katram mēnesim

COMMENTS

Pievienot komentāru