Kā sarežģītais 2020. gads beigsies visām horoskopa zīmēm? Uzzini jau tagad!

Gada beigās Jaunavu gaida finansiāls sarežģījums, kas saistīti ar nesavlaicīgām algu izmaksām vai parāda neatmaksāšanu. Bet tas tiks kompensēts ar kaislīgu romānu.

Svarus decembrī gaida jaunas ziņas gan darbā, gan personiskajā dzīvē. Aktivitāte šajā periodā būs augstāka. Ir vērts izmantot šo laiku, lai pabeigtu jau sen uzsāktās lietas.

Skorpionam ir jākoncentrējas uz finanšu jautājumiem: viņam ir visas izredzes pabeigt gadu ar maksimālu peļņu, ja tagad pareizi izdarīsiet ieguldījumus.

Strēlniekiem, kuri meklē otro pusīti, ir visas izredzes pabeigt gadu pārī. Neskatoties uz to, ka rudens sākumā viņš ir pilns spēka, stresa un slodze decembrī var izsist viņu no sliedēm.

Mežāzis būs gada beigu veiksminieks. Decembris būs auglīgs karjeras izaugsmes vai apmācības jomā, bet personiskās dzīves uzlabošanās ir jāgaida tikai pavasarī.

Ūdensvīram viss gads bija pārsātināts ar notikumiem, tāpēc līdz decembrim viņš būs emocionāli noguris. Ziemas sākumā viņam jāparūpējas par veselību un jāatjauno spēki.

Zivis pabeigs gadu nogurušas, bet apmierinātas ar dzīves materiālo pusi. Viņi ir labi pastrādājuši, tāpēc var atļauties atpūsties un nodarboties ar personīgo dzīvi.

Lai kā šis gads nebeigtos, visi rēķinās, ka jaunais būs daudz labāks par iepriekšējo!

Avots: “Esotericblog”

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Tik labas ziņas šīs horoskopa zīmes vēl nebūs saņēmušas! Astroloģes Volodinas prognoze

Septiņas horoskopa zīmes, kas OKTOBRĪ atstās melno joslu dzīvē aiz muguras

Trīs horoskopa zīmes, kurām OKTOBRIS būs veiksmīgāks nekā izsapņots

COMMENTS

Pievienot komentāru