Septiņas horoskopa zīmes, kas OKTOBRĪ atstās melno joslu dzīvē aiz muguras

Veiksmīgās zodiaka zīmes, kurām oktobrī veiksies izkļūt no krīzes, var sadalīt divās grupās.

Pirmajiem vienkārši paveiksies. Viņiem pēkšņi sāksies labvēlīgi apstākļi. Pazudīs problēmas un risināsies sarežģīti jautājumi. Šajā grupā ietilpst Zivis, Vērši, Svari un Mežāži.

Otrajai grupai, lai dzīve uzlabotos, ir jāņem pauze un jāapsver, kā viņi dzīvo. Laiks pārdomāt un mainīt savu izturēšanos. Pēc tam viņu dzīve sāks pakāpeniski ieiet jaunās sliedēs.

Šajā grupā ietilpst Auni un Dvīņi, bet Jaunavas arī ir tur, un dažos jautājumos viņiem būs priekšstats, bet daži prasīs rūpīgu apjēgšanu un ilgstošu darbu pie kļūdu labošanas.

ZIVIS

Jupiters un Neptūns 2. -20. oktobris atnesīs Zivīm brīnumu. Zivis atradīs neparastus ceļus, lai risinātu jebkādus sarežģītus uzdevumus.

Zivīm izdosies viegli uzzināt svešus noslēpumus, tikt skaidrībā par savu dzīvi, ieraudzīt neredzamas likumsakarības un saskatīt, kā sarežģītas dzīves problēmas mijiedarbojas. Vienīgais, kas no Zivīm nepieciešams – būt pašam, uzticēties intuīcijai, iemācīties piedot, nedalīt pasauli melnajā un baltajā un neierobežot savu fantāziju.

VĒRSIS

Bērnu vecāki oktobrī varēs sakārtot attiecības ar bērniem. Mākslas cilvēkiem atvērsies otrā elpa, un viņi sāks ražīga darba cēlienu. Vērši, kas uzskata, ka viņu melnās joslas cēlonis ir romantiskas neveiksmes, gandrīz katru dienu iet uz randiņiem. Tomēr tikai oktobrī tas varētu nest gaidītos rezultātus.

SVARI

Svari radīs mieru un harmoniju dvēselē. Apklusīs slepenās bailes, liks mierā psiholoģiskās problēmas. Atkāpsies slepenie ienaidnieki un risināsies problēmas, ko Svari slēpj no visiem. Uzlabosies apstākļi tiem Svariem, kuri atrodas izolācijā – slimnīcā vai cietumā. Var doties pie dabas vai aizceļot uz nepazīstamu valsti.

MEŽĀZIS

Mežāzis oktobrī jutīs, ka pret viņu visu gadu izvirzītās stingrās prasības kļūst maigākas. Viņam būs vieglāk tikt galā ar sarežģītām lietām. Paliks vairāk laika priekam, atpūtai un mīlestībai. Dažas nopietnas problēmas viņiem palīdzēs atrisināt jauna un skaista sieviete, draudzene, māsa. Melnās joslas beigas var veicināt arī veiksmīgu romānu.

AUNS

Retrogrādais Marss ļaus Aunam ieturēt pauzi. Konkrētas darbības un kustība uz priekšu oktobrī būs apgrūtināta pat tur, kur Aunus sauks cīņā. Bet bieži vien viņi paši būs apjukuši. Un tas ir labi, viņiem tagad ir jābremzē un jāpaskatās, vai viņi visu dara pareizi un kurp iet. Šādi apsvērumi atnesīs augļus: Auni novērtēs, cik izdevīgi reizēm būt pacietīgiem, redzēs savas kļūdas un paspēs atsaukt neveiksmīgos, uz nākotni plānotos soļus.
DVĪŅI UN JAUNAVAS

No 13. oktobra Dvīņu valdnieks Merkurs ieņems retrogrādu stāvokli. Tas palēninās šo zīmju dzīvi un ļaus viņiem pārdomāt mērķus un uzdevumus. Ja viņi ir izvēlējušies nepareizo ceļu, viņi paspēs no tā nogriezties un aiziet no melnās joslas.

Dvīņiem izmaiņas skar darbus un atpūtu, bet Jaunavām jāpadomā par to, kas notiek ar naudu un sabiedriskajā dzīvē. Jaunavām ļoti veiksies 19. oktobrī. Jupitera un Veneras trins viņu zīmē ir viens no visdāsnākajiem, bagātākajiem un laimīgākajiem aspektiem. Viņš ievērojami uzlabos savu dzīvi, baudīs lielu veiksmi, kļūs laimīgs naudas lietās un mīlestībā.

LASI ARĪ ŠOS RAKSTUS!

Trīs horoskopa zīmes, kurām OKTOBRIS būs veiksmīgāks nekā izsapņots

Enerģētiskā prognoze OKTOBRIM: horoskops, talismani, skaitļi

TESTS. Izvēlies augļus un uzzini, kas tevi gaida šoruden!

COMMENTS

Pievienot komentāru