NEGAIDĪTI: Lūk, kāds šobrīd izskatās ”Viens pats mājās” zvaigzne!

Jaunais Kevins Makkalisters un pieaudzis Makolijs Kalkins, kura bildes ne tik bieži parādījās sociālajos tīklos – tie ir tā ka divi pilnīgi dažādi cilvēki. Uz dažām no aktiera bildēm ir bail skatīties, un Internetā pat klīda baumas par to, kā Makolijs ir miris.

Bet, šķiet, vairāku skatītāju paaudžu mīlulim izdevās atgūt kādreizējo skaistumu un piemīlīgumu. Mūsdienās viņš atkal izskatās superīgi!

Filma “Raķete uz Gibraltāru”, 1988. gads

Izrāviens Kalkina karjerā – “Viens pats mājās”, 1990. gads

Maikla Džeksona “Jam” klipa uzņemšanas laikā, 1991. gads

Kinolente “Labais dēls”, 1993. gads

“Bagātais Ričijs”, 1996. gads

1999. gadā Kalkins apprecējās ar aktrisi Reičelu Maineri, ar kuru iepazinās Ņujorkas skolā. Diemžēl, viņu laulība ilga tikai 2 gadus.

Apmēram pēc “Bagāta Ričija” iznākšanas notika jūtama lejupslīde Kalkina karjerā.  Kadrs no filmas “Izglābtā”, 2004. gads

Aktierim sakās problēmas ar narkotikām. Bilde no policijas 2004. gada arhīva, kad Makoliju arestēja par marihuānas uzglabāšanu.

2002. gada maijā Kalkinam aizsākas romāns ar slaveno aktrisi Milu Kunisu, un viņu attiecības ilga līdz pat 2011. gadam. Oficiālais Kunisas aģents tā komentē viņu šķiršanos: “Šķiršanās bija abpusēji labprātīga, un viņi palika par labiem draugiem”.

Laika periodā no 2010. līdz 2013. gadam masu mediji nepārstāj turēt aizdomās Kevina lomas izpildītāju par atkarību no narkotikām.  

Viņa novārdzinātais izskats ne pa jokam izbiedēja pielūdzējus. Internetā pat parādījusies viltus informācija par to, kā Makolijs Kalkins ir nāvīgi slims un, pat iespējams, miris.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru