Kā tu izspied zobu pastu? Lielisks psiholoģisks tests

Psihologi uzskata: ieradumi par mums pastāsta vairāk nekā jebkura aptauja.

Nenozīmīgas darbības, kuras veicam katru dienu, ir mūsu ikdienas dzīves daļa un var daudz pastāstīt par personības noskaņojumu.

Arī šis šķietami vienkāršais tests var pastāstīt daudz par tavu raksturu!

1. Perfekcionists
Ja esi radis ritināt tūbiņu no beigām uz sākumu, tu esi visai kārtīgs un pedantisks cilvēks. Lai gan tu vienmēr rūpējies par savām lietām, tev nav vienaldzīgi arī apkārtējie cilvēki.

Tu esi perfekcionists, un tev nepatīk nerūpīga attieksme un nevajadzīgi tēriņi, tāpēc izmanto visus resursus pilnā mērā.

Tu vienmēr centīgi strādā un dari to profesionāli, tāpēc uz tevi vienmēr var paļauties.

Mājās tev ir perfekta kārtība, bet tava dzīve ir ļoti organizēta.

2. Reālists
Ja tu spied zobu pastu no vidus, var teikt, ka esi reālists un aktīva personība, kura reizēm tiecas pārāk steigties.

Tevi nevar dēvēt par pārāk kārtīgu vai organizētu cilvēku, bet, sastopoties ar grūtībām aci pret aci, tu saņem drosmi un izkārpies no situācijas.

Tu esi samērā sabiedrisks cilvēks, viegli iegūsti jaunus draugus un tev patīk gozēties uzmanības saulītē.

Tu esi emocionāli stabils cilvēks un proti saglabāt dzīvē līdzsvaru.

3. Spītīgs
Ja tu izspied zobu pastu no augšas tuvāk vāciņam, tu esi samērā spītīgs un vienmēr aizstāvi principus, kuriem svēti tici. Tu esi gatavs uz visu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus.

Reizēm tev ir tieksme uz pesimismu, tu ar piesardzību izturies pret nepazīstamiem cilvēkiem. Vienkārši esi radis paļauties tikai pats uz sevi.

Tu esi pašpietiekams cilvēks un mīli sevi, kas ir ļoti labi. Bet piesargies, lai tas nepāraugtu neveselīgā egoismā.

4. Radošs
Ja tu centies atstāt tūbiņu praktiski neskartu, tev patīk būt vienatnē. Tu esi sapņotājs un radošs cilvēks. Reizēm šķiet, ka tu dzīvo pats savā pasaulē.

Ja tu centies izspiest nedaudz zobu pastas, tevi var raksturot kā jūtīgu, delikātu, labsirdīgu, iejūtīgu un pacietīgu cilvēku. Savukārt tie, kas izspiež uzreiz lielu pastas porciju, kā likums, ir tieši un dāsni.

Tev vienmēr ir daudz dažādu domu un ideju, ar kurām tu labprāt dalies ar citiem.

5. Atklāts
Ja tev nav ieraduma spiest zobu pastu vienmēr kādā noteiktā veidā, tu esi cilvēks ar bagātu iztēli un lielām izdomas spējām. Reizēm tavā dzīvē ir daudz nenoteiktības.

Tev patīk virzīties uz priekšu bez kādiem konkrētiem plāniem. Tu esi optimistisks un bezaizspriedumains cilvēks, kurš tic labajam.

Tu parasti citiem nepiekasies un tos neaizvaino. Bieži tev rodas vēlēšanās kaut ko sasniegt, bet reizēm trūkst neatlaidības.

Avots: Infoniac.ru

Pievienot komentāru