Maģija veiksmes atjaunošanai. Kā lāstu uzrāda baznīcas sveces?

Reizēm gadās periodi, kad katastrofāli vajā neveiksmes. Problēmas ar veselību, konflikti ar vadību darbā un arī privātajā dzīvē vienas vienīgas ķibeles.

Kā mainīt situāciju, kā atbrīvoties no neveiksmēm un dzīvot pilnasinīgu dzīvi? Lai atrastu atbildi uz šo jautājumu, jāatrod problēmu cēlonis. Tātad – “hronisku neveiksmju” iemesls, vismaz ezoteriķu ieskatā, var būt:

– negatīva karmiska programma;
– uzlikts lāsts, nolādējums;
– negatīva domāšana, noskaņošanās uz neveiksmi.

Vēlies uzzināt, kā atbrīvoties no neveiksmes, tev ir apnicis justies kā mūžīgi pēdējam? Izmēģini šos ieteikumus, lai mainītu likteni vai vismaz skatījumu uz daudzām lietām.

Ja veiksmi tev “atņēmuši”
Hronisku neveiksmju iemesls var būt negatīva maģiska programma. Pirmkārt, nepieciešams noskaidrot, vai tev ir uzlikts lāsts. To var izdarīt ar baznīcas sveču palīdzību. Jāaizdedzina trīs sveces un trīs reizes noskaitīt lūgšanu “Mūsu tēvs”, “Svētajai Dievmātei” vai citu, kas tev tuva. Ja sveces sāk dūmot vai liesma šaudās, kaut arī istabā nav caurvēja, ir liela iespēja, ka tev uzlikts lāsts. Ja liesma deg vienmērīgi, lāsta nav.

Var izmantot tālāk aprakstītos buramvārdus pret neveiksmi, lai no tās atbrīvotos. Šo maģisko rituālu veic augošā mēnesī līdz pilnmēnesim.

Savlaicīgi iegādājies nelielu spoguli. Noliec spoguli uz galda, nemirkšķinot skaties savā atspulgā un trīs reizes atkārto šādus buramvārdus: “Spoguļa dubultniek, paņem manu neveiksmi. Paņem sev visas bēdas un raizes, atbrīvo mani no pusnakts skumjām, no negaidītām sliktām ziņām, no melnas dienas. Aizslēdzu tevi Savaofa vārdā, āmen!”

Spoguli ietin tīrā drānā un iznes no mājas. Tas jāatstāj divu taciņu krustcelēs, vēlams tur, kur cilvēki staigā reti. Kamēr atgriezies mājās, nedrīkst ne ar vienu sarunāties, citādi neveiksme nāks līdzi.

Negatīva karma
Reizēm, lai saprastu, kā atbrīvoties no hroniskas neveiksmes, jāpārbauda sava karma. Par samērā efektīvu metodi uzskata iegrimšanu pagātnē.

Lai to izdarītu, ieņem atslābinātu pozu, paņem blociņu un tajā ieraksta visas negatīvās atmiņas, kas ienāk prātā. Pateicoties šim eksperimentam, var izrādīties, ka tevi vajā viena veida neveiksmes. Tātad tām ir karmisks raksturs.

Kā atbrīvoties no neveiksmes
Var izklausīties neticami, bet pats domāšanas veids var izrādīties ļoti svarīgs tavas dzīves mainīšanā. Ja vēlies uzzināt, kā atbrīvoties no neveiksmēm, sāc strādāt ar sevi.

Nevajag sevi nepārtraukti tirdīt, gaidot iespējamās nepatikšanas un neveiksmes: tas atņem spēkus un neļauj ieraudzīt savu izdevību.

Noskaņojoties uz negatīviem notikumiem, tu tieši tos piesaisti savai dzīvei. Cilvēka zemapziņā izveidojas noteikts negatīvs uzstādījums.

Kad parādās kārtējā problēma, atvēli 5-10 minūtes, lai to mierīgi apdomātu. Pacenties apsvērt visus iespējamos notikumu attīstības variantus un aizmirsti par to. Vairs nav jāraizējas, tu izdarīji visu, ko varēji. Tagad var nodoties patīkamākām lietām – tikties ar draugiem, palasīt grāmatu, noskatīties labu filmu. Un nesteidzināt notikumus, lai viss notiek tā, kā tam jānotiek!

Pievienot komentāru