Kad uzzināsi kādēļ meitenes šādi stāv tu būsi šokā!

 

Izrādās speciālos veikalos vietējie var iegādāties kaut ko interesantu… nēsātas sieviešu biksītes, kuras vēl saglabā nēsātājas smaržu.

2_result-226

Speciālisti šīs biksītes ieliek speciālās kārbiņās uz kurām ir nēsātājas fotogrāfija. Tas domāts, lai pircējs skaidri redzētu bildi, kādas meitenes biksītes viņš ir iegādājies. Vietās, kur šis ir ļoti populārs ir izvitoti pat speciāli automāti, kur iegādāties.

3_result-216

Visas biksītes ir ļoti jaunu meiteņu, kuras ir speciāli izvēlētas pēc veselības stāvokļa un izskata. Firmas, kuras nodarbojās ar šādiem pakalpojumiem speciāli veidot meiteņu fotosesijas, kur meitenes ir redzamas skolnieču formās, lai piesaistītu klientus.

4_result-193

Tikmēr lielu cilvēku pūļi ir pret šo akciju un pret šiem automātiem, kas ir izvietoti dažādās vietās.

5_result-175

Meitenes, kurad nodod savas biksītes pārdošanā, protams, saņem arī peļņu par to. Biksītes maksā vairāk nekā pavisam jauna apakšveļa.

6_result-162

Šāda veida biksīšu tirgotāji uzskata to pavisam normālu nodarbi un neuzskata, ka viņu klienti būtu kādā mērā savādāki par citiem. Viņi ļoti stingri pieturas pie meiteņu izvēles un kuru katru neņem.

7_result-140

Tiek uzskatīts, ka šis pasaulē netiks atzīsts par ienesīgu darbu vai biznesu. Pašas meitenes ir apmierinātas, jo uzskata, ka nekas slikts tas nav un neko viņas nepārkāpj, ja citi cilvēki to nesaprot, tad tā esot viņu vaina. Kā tu uzskati vai Japāņi nav pārkāpuši robežu?

©TOPRAKSTI.LV / FOTO: vmirechudes.com

Pievienot komentāru