Kad viņa piedzima, ārsti apgalvoja, ka viņai nebūs pilnvērtīgas dzīves. Lūk, ko viņa dara tagad! FOTO

Ko jūs saprotat ar skaistumu? Ja jūsu atbilde ir saistīta ar slaidumu vai stingriem standartiem, tad tagad ir īstais laiks mainīt domas.

Skaistuma izpratne ir daudz tuvāk brīvībai, pieņemšanai un sevis mīlēšanai, nekā jebkam citam. Ir taču patīkami redzēt cilvēkus, kas ir par sevi pārliecināti un ciena sevi? Šī iemesla dēļ skaistumkopšanas blogerei Keitijai Mīenai nācās iznīcināt daudz šķēršļu, lai darītu lietu, kas viņai patīk.

Šī meitene cieš no cistiskās higromas (pazīstama arī kā cistiskā limfangioma). Tā ir reta slimība, ko izraisa slikta limfātiskās sistēmas veidošanās grūtniecības laikā vai pieauguša cilvēka dzīves laikā un ir raksturīga ar labdabīgu audzēju klātbūtnē cistu veidā. Kas attiecas uz Keitiju, viņa piedzima ar cistām kreisajā sejas, mēles un kakla pusē. Ārsti izteica sliktākās prognozes un sagatavoja viņas vecākus tam, ka ir maz ticams, ka viņa varēs runāt, ēst vai pat elpot.

Neskatoties uz to, viņas vecāki nekrita izmisumā un cīnījās ar zobiem un nagiem par to, lai viņu meitai varētu būt normāla dzīve. Mamma sāka kampaņu, lai savāktu līdzekļus ārstēšanai. Uzzinot meitenes stāstu, cilvēki bija gatavi palīdzēt, un tādējādi varēja savākt gandrīz $ 77000.

Keitijas cīņa, lai uzlabotu dzīves kvalitāti, neskatoties uz slimību un sejas deformāciju, aizkustināja ikviena sirdi. Šodien, 21 gada vecumā, viņu noteikti var saukt par uzvarētāju!

Ej uz nākamo lapu, lai skatītu bildes un lasītu tālāk!

Pievienot komentāru