Kāda būs šī vasara katrai horoskopa zīmei? Uzzini jau tagad!

Šī vasara būs brīnišķīgs periods, lai izmēģinātu kaut ko jaunu – jaunas receptes, jaunu tēlu, jaunus ceļojumus un, iespējams, īstenotu nopietnākas pārmaiņas.

Zvaigznes sola mums, ka šī vasara būs visai veiksmīgs periods cilvēkiem, kas vēlas pozitīvas pārmaiņas savā dzīvē. Ja tu gaidīji kādu īpašu zīmi no Visuma, lai sāktu darboties, tad šī vasara arī ir šī zīme. Visi aizsākumi šovasar būs veiksmīgi.

Lūk, ko vasara gatavo dažādu zodiaka zīmju pārstāvjiem:

Auns
Šī vasara tev būs veiksmīga. No jūnija vidus sāksies tavs veiksmīgais laiks un turpināsies līdz augusta beigām. Tev ļoti laimēsies mīlestībā, kas palīdzēs šovasar gūt panākumus jebkurā jomā.

Šovasar tavs simbols ir taurenītis. Viegls un spilgts, tas simbolizē laimi, kas ir iespējama, ja ļausi tam klusītēm uzsēsties tev uz pleca.

Vērsis
Šī vasara tev būs pārmaiņu laiks. Pārmaiņu vējš sāka pūst jau maijā, bet jūnija beigās tas kļūs ļoti spēcīgs. Nebaidies, visas pārmaiņas būs uz labu. Tomēr esi uzmanīgs ar kredītiem un citām naudas operācijām, pagaidi līdz septembrim. Šajā jomā vasara tev ir riska zona.

Šīs vasaras simbols tev ir kamieļu karavāna. Daudzi apskaudīs tevi, taču atceries, ka suņi rej, bet karavāna iet tālāk.

Dvīņi
Šī vasara tev būs jaunu sajūtu vasara. Attiecības ievirzīsies jaunā, iedvesmojošā gultnē. Darbā iespējami pozitīvi priekšlikumi. Neaizraujies ar kaitīgiem ieradumiem, noteikti vairāk atpūties. Pēc iespējas dodies ceļojumā. Tu ļoti pārpūlies, sargi sevi.

Tavs vasaras simbols ir čigānu svārki. Gluži kā čigānu svārki dejas laikā vasara ieraus tevi iespaidu virpulī. Paliec uzticīgs savas sirds mūzikai.

Vēzis
Šī vasara tev būs harmonijas vasara. Tev beidzot izdosies sasniegt līdzsvaru visās dzīves sfērās. Pievērs uzmanību jebkuriem partnerības piedāvājumiem – lai tā būtu draudzība vai darbs. Tie tev būs ļoti izdevīgi.

Tavs šīs vasaras simbols ir upe. Uzticies tās plūdumam.

Lauva
Šī vasara tev būs neatlaidības un pacietības vasara. Vasaras sākumā iespējamas zināmas grūtības, kuras tu veiksmīgi pārvarēsi. Pēc tām gaidi galvu reibinošus panākumus. Nenokar degunu, ja tev būs grūti. Liktenis tevi pārbauda un gatavo dāvanu.

Tavs šīs vasaras simbols ir dāvana. Vasaras beigās atraisi lentu un tu redzēsi, ka visi tavi centieni ir atmaksājušies.

Jaunava
Šī vasara tev būs atdzimšanas vasara. Dzīve tev smaidīs un tu, protams, uzsmaidīsi tai pretī. Šovasar tu izjutīsi daudz mistisku sakritību, kas brīnumainā veidā aizvedīs tevi pie lolotā mērķa.

Tavs šīs vasaras simbols ir zvaigzne. Tici savai laimīgajai zvaigznei un viss izdosies!

Šķir nākamo lapu un lasi turpinājumu!

Pievienot komentāru